Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányon van egy arany gyűrű és egy arany nyaklánc, akkor az valószínűleg az ex-barátjától kaphatta? Szokták a lányok szakítás után még hordani az extől kapott ékszereket?
Az első két pontoddal egyetértek. De a harmadikkal nem. Engem igenis zavar, hogy egy olyan tárgy van rajta esetleg, ami az exére emlékeztet mindenkit, őt is, engem is. Biztos neked is rosszul esne, ha egy olyan drága tárgyat hordana a barátod, amit a volt barátnőjétől kapott, és arra emlékeztetne mindig, főleg úgy, hogy mondjuk r!banc volt a volt barátnője és erre kellene emlékezned minden nap!
De lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny...
Egy: Én nem használok ilyen szót egy nőre, hogy rib**c, mert mert vagy, ha mégis akkor annak egészen más a jelentése mint amikért ti bélyegeztek egy lányt riba**nak.
Kettő: Nem, engem tényleg nem zavarna, mint mondtam, NEM azt jelenti egy tárgy, hogy emlékezni akarok az illetőre, csak szimplán szeretem é megszoktam azt a tárgyat. Nekem a nyakláncomról ha ránéztem nem jutott eszembe a volt pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!