Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 csaj aki tetszik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 csaj aki tetszik hogy kérdezzem meg hogy lenne-e a barátnöm?

Figyelt kérdés
A lányal márt régota barátok vagyunk nekem tetszik a lány nem tudom hogyan kérdezzem meg hogy járunk-e ? Személyessen probáltam márt kérdezni de izzadok és ideges vagyok. Ezért interneten szeretném megkérdezni. Akkor hogyha nem et mond akkor nem akarok elötte leégni. Hogyan kérdezzem meg?

2013. aug. 10. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
ÚÚÚ ez nagyon béna szöveg...mind1 hogy neten írsz vagy szóban kérdezed...ezekkel a szavakkal csak bebukni tudod...
2013. aug. 10. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Botond nem ez a kérdés hogy jo-e ez hogy megkérdezem. az ennek a kérdés lényege hogy hogyan kérdezzem meg ? :D
2013. aug. 10. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Így: "Szia!Lennél a barátnőm esetleg?"
2013. aug. 10. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem szokták így konkrétan megkérdezni, de ha te mindenképp meg szeretnéd, akkor hasonlót tudok elképzelni:

"Egy ideje úgy érzem, hogy több van köztünk, mint barátság. Szeretném, ha szorosabb lenne a kapcsolatunk. Nincs kedved eljönni velem fagyizni holnap? Beszélhetnénk erről."

2013. aug. 10. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem randira hívod el? Szerintem nem a legjobb ezzel letámadni. Inkább hívd el valahova, hidd el, le fog esni neki hogy az egy randi és hogy mit szeretnél tőle. Ha tetszik neki a dolog és benne van lesz több randi, aztán már "hivatalos járás", de én nem egy ilyen kérdéssel rontanék neki.
2013. aug. 10. 17:23
 6/6 Hanna cicaa válasza:
Mindenképp legyél konkrét hogy ne keljen magyarázkodnod hogy mire gondoltál.És ha nemet mond akkor is beszélj vele tovább valami másról nehogy azt higgye hogy csak ezért baratkoztal vele .
2013. aug. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!