Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvedek ennyire amiatt, hogy nincs barátnőm?
Az a helyzet,h több ideig vagyok egyedül,mint kapcsolatban.
nem igazán volt még komoly-tartós kapcsolatom,és....folyton a lányok foglalkoztatnak.nem nagyon járok olyan közösségbe ahol lehetne ismerkedni....ez így alakult ki.
sportolok,olvasok...jól érzem magam a bőrömbe,nem vagyok boldogtalanabb,mint amikor van bnőm,és magányos sem vagyok( nem gond ha egyedül kell lennem egegy ideig...szeretek sétálni),de mintha egy zsák lenne a nyakamba egész nap.nyilván ennek biológiai oldala is van,de nem értem.nő nélkül olyan beskatulyázottnak érzem az életem,de nem az...attól h nincs bnőm értékes vagyok,mint mindenki,de akkor miért kergetem mindig a mézes madzagot?
miért akarok ennyire barátnőt....amikor "semmivel nem lesz jobb"
ez normális. ha majd lesz egy komoly kapcsolatod, kicsit árnyalódik a kép, tudni fogod hogy nem tragédia egyedül lenni, sőt nem is érdemes csak azért hogy elmondhasd legyen valakid, de mindenki így érez, akkor jössz rá milyen jó egy forró ölelés amikor senki nincs hogy megöleljen.
nem igaz hogy semmivel nem lesz jobb, ha találsz valakit akit szeretsz akkor sokkal jobb lesz. de ez majd akkor jön el amikor a legkevésbé számytassz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!