Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szenvedek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szenvedek ennyire amiatt, hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,h több ideig vagyok egyedül,mint kapcsolatban.

nem igazán volt még komoly-tartós kapcsolatom,és....folyton a lányok foglalkoztatnak.nem nagyon járok olyan közösségbe ahol lehetne ismerkedni....ez így alakult ki.

sportolok,olvasok...jól érzem magam a bőrömbe,nem vagyok boldogtalanabb,mint amikor van bnőm,és magányos sem vagyok( nem gond ha egyedül kell lennem egegy ideig...szeretek sétálni),de mintha egy zsák lenne a nyakamba egész nap.nyilván ennek biológiai oldala is van,de nem értem.nő nélkül olyan beskatulyázottnak érzem az életem,de nem az...attól h nincs bnőm értékes vagyok,mint mindenki,de akkor miért kergetem mindig a mézes madzagot?

miért akarok ennyire barátnőt....amikor "semmivel nem lesz jobb"

2009. okt. 26. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kergeted a mézesmadzagot mert nem jársz olyan társaságba ahol ismerkedhetnél.Lehet hogy az az oka hogy körülötted az ismerőseidnek mindnek van nem?És még ha nem is irigykedsz rájuk de azért mesélnek róla.Ezt én is érzem amit te amúgy.De majd csak jön...
2009. okt. 26. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szeretetre vágysz,ölelésre megértésre..egy párra aki ha kell ott van melletted,bármikor számíthatsz rá,szeretheted...ez minden normális gondolkodású embernek hiányzik ha nincs neki senkije!
2009. okt. 26. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

ez normális. ha majd lesz egy komoly kapcsolatod, kicsit árnyalódik a kép, tudni fogod hogy nem tragédia egyedül lenni, sőt nem is érdemes csak azért hogy elmondhasd legyen valakid, de mindenki így érez, akkor jössz rá milyen jó egy forró ölelés amikor senki nincs hogy megöleljen.

nem igaz hogy semmivel nem lesz jobb, ha találsz valakit akit szeretsz akkor sokkal jobb lesz. de ez majd akkor jön el amikor a legkevésbé számytassz rá!

2009. okt. 26. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
miért akarsz barátnőt: az önbecsülésed miatt, mert akinek nincs azt lúzernek tartják.
2009. okt. 26. 19:56
 5/6 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te nincs barátom nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni tudnék meg magányosnak is érzem kicsit magam ,de amit adtak tanácsokat / magyarázatokat az előttem lévő emberek azok tényleg jók!Sokat segítenek hogy rá is jöjjünk miért is van ez.
2009. okt. 27. 22:04
 6/6 aftersex ***** válasza:
én imádom a barátaimat nélkülük nemis tudom nemhiszem hogy lennék, ilyen egy barátnő ha tényleg az igaz lelki társad... sajnos nekem is vannak hasonló problémáim...
2009. okt. 27. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!