Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hátrány-e az a csajozás terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány-e az a csajozás terén egy fiúnak, ha szeret (ne) mindig rövidnadrágban lenni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és tavasztól őszig hacsak tehetem, mindig rövidnadrágban vagyok. (A rövidnadrág alatt rendes kinézetű, oldalzsebes kb. térdig érő nadrágot kell érteni.) Jelenthet-e ez hátrányt az ismerkedés terén?
2008. jún. 28. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a rövidnaci tök jól néz ki. Az ilyen HC-s pasik is mindig olyanban vannak bulikon, persze ha nincs hideg, nekem tök bejön. De szerintem alapból a rövidgatya nem ciki egy pasinál.
2008. jún. 28. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
dehogy gond, ha nem húzod fel a nyakadig, és nem tűröd be a pólód ugyanolyan okés mint a hosszú gatya. nyáron, de gecc októberben már havazik.
2008. jún. 28. 19:46
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Te Norvégia nem határos az oroszokkal, csak finország de azért ütős volt!
2008. jún. 28. 20:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Nos, márpedig van norvég-orosz határ! Igaz, nem hosszú, de van! Nézz rá a térképre! Én már csak tudom... :)
2008. jún. 28. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem peldaul nem jon be, ha valaki rovidnadragban van, az meg ha pl ujjatlan trikoban az egyenesen taszit, de onmagaban a rovidnadrag nem jelentene, hogy szoba se allnek a fiuval. Egyszeruen csak nem szeretem, jobb, ha egy ferfi elegans, a korulmenyekhez megfeleloen, mindig. De nem hinnem, hogy tul sokan vannak igy, a legtobbeknek nincs baja ezekkel, csak van par ilyen elvetemult is, akinek van:)
2008. jún. 29. 04:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is van egy haverom, ő is ilyen, csak akkor nem hord rövidgatyát ha esik a hó, pont mint te, hihetetlen, de szerintem aranyos, és nem hinném hogy ez problémát jelente a csajozásban, feltéve ha pl a színházba is ilyenbe mégy, mert az már gáz. :)
2008. jún. 29. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon édes ha térdig érő rövidnadrágban van egy pasi, viszont ha ilyne halásznadrág vagy mi...pfú attól hányni tudok..senkinek nem áll jól... :D
2008. jún. 29. 18:12
 18/19 anonim válasza:

Lefogadnám, hogy eddig csupa csaj válaszolt.

Az első randik idején igenis hátrány, mert feltünő, ha a csajtól áll a cerka. Ettől te se tudsz kellően ellazulni.

2008. júl. 4. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, ha szép formás lábad van, amit büszkén mutogathatsz. De ha pl. túl vékony (ropi) lábad van, akkor felejtős a rövidnaci. Viszont ha szép formájú a combod, ha van rajta mit fogni, akkor ne tétovázz, vedd fel nyugodtan azt a shortot! Érdekes, hogy a kövér fiúknak például néha kifejezetten jóláll a rövidgatya, mert gyönyörű lábuk van (nem vékony, hanem szép erős).
2009. márc. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!