Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha van barátom, és találkoztam egy másik fiúval (tudta, hogy van barátom),és megcsókolt, de én elhúztam magam. Szerintetek ez megcsalásnak számít?

2013. aug. 6. 13:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én ki akadnék rajta az tuti nem is a csók végett mert elhúztad magad inkább az végett hogy olyannal találkoztál akivel korábban kialakulóban volt a dolog !
2013. aug. 6. 14:11
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2013. aug. 6. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:

akkor most szépen meséld el hogy miért is engedted magadhoz olyan közel hogy esélye legyen megcsókolni

lehet hogy velem van a gond,de ha semmit sem akarok a másiktól akkor annak esélyes sincs rá

2013. aug. 6. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerinted nem volt randi, de úgy látszik a srác szerint igen.

Szerintem nem gond, ha találkozol fiú haverokkal, de legközelebb szögezd le, hogy ez nem randi, van barátod és nem csalnád meg. És az sem rossz dolog ha beavatod a barátodat is..

2013. aug. 6. 14:15
 15/22 A kérdező kommentje:
hát úgy volt, hogy ment haza(mert vonattal jött) és ottvolt a vonat, és ugye adtunk puszit egymásnak, és egyből megragadta az alkalmat, és megcsókolt, én elhúztem magam, és utánna elköszöntünk. de utánna felhívott, meg írt sms-t, hogy sajnálja, de akkor már mind1 volt..
2013. aug. 6. 14:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha tetszik a barátod és szereted akkor ne randizz mással!

Én a te helyedbe nem mondanám el neki , de ez a te döntésed.

2013. aug. 6. 14:25
 17/22 A kérdező kommentje:
jó persze, de ez csak egy baráti találkozásnak indult. de ha meg nem mondom el lelkiismeretfurdalásom van, meg akkor végülis hazudok neki?! de ha meg elmondom lehet szakít..?:s
2013. aug. 6. 14:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát ez benne van a pakliba hogy szakít veled
2013. aug. 6. 14:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem teljesen, s amúgy is, amit nem tud az nem fáj.:-)
2013. aug. 6. 18:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, mert egyszer csak kiderül! Ha fontos neked, akkor mondd meg, h nem akarod megbántani, de ebben őszinte akarsz lenni, mert neked nem számít a másik!

Gondolj bele, mit éreznél fordított esetben, ha mindezeken felül még az egészet mástól tudnád meg! Azután gondolkodhatnál, hogy még mit nem mondott el. Ő is így lenne vele, és akkor tényleg nincs tovább.

2013. aug. 6. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!