Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok ilyen maradi vagy már ennyire természetes, hogy a nők az első randin akarják a dolgot?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, tök aranyosnak TŰNT. De első randi is jó volt, de a randi végén azt mondta, hogy lakótársa elutazott, ezért szeretné, hogy feljöjjek hozzá és nála aludjak. Én erre csak néztem egyet és azonnal mondtam hogy inkább hanyagoljuk egymást és ő csak nézett. Szerintetek rosszul tettem? Ilyenek a mai nők?2013. aug. 4. 22:18
11/82 anonim válasza:
számodra legalábbis... szerencsére!
12/82 anonim válasza:
Akkor helyes :D
Ha nem húztak le minden sz*rral akkor minden szép és jó :D
13/82 anonim válasza:
Jól tetted. Ha valakit igazán kedveltem,én sem akartam rögtön megfektetni sosem,plussz izgalmat adott a sóvárgás,a vágyakozás.
Mikor ennyire könnyen kaptam meg valakit az rendszerint nem is kellett többre.
14/82 anonim válasza:
Kicsit félre terelődött a téma. Egyáltalán nem arról volt szó egy fagyiért akart volna hálából szexelni a csaj.
Mert az tényleg szánalmas.
15/82 anonim válasza:
Végre egy FÉRFI, akinek van tartása :)
Irigylem azt a nőt, aki a párod lesz :)
16/82 anonim válasza:
Az is csicska, aki kihagyja az ingyen puncit;)
18/82 anonim válasza:
Ez hülyeség, attól, hogy első randim már lefekszetek még simán lehet belőle komoly.
19/82 anonim válasza:
Kedves 16-os ez nem csacskaság, hanem úgy hívják tartás, de gondolom erről fogalmas sincs hogy mi, hanem olyan vagy mint a többi pasi, akinek nagyobb a fa**a mint az agya.
20/82 anonim válasza:
#16 Inkább az a csicska, aki nem tudja felfogni, hogy nem mindenkinek az az életcélja, hogy mindenkit megfektessen látástól vakulásig.. tudod, léteznek még emberek, akiknek van tartásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!