Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok valami tippet létszi. Szerelmes vagyok belé. Hogy mondjam el neki? Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok 24éves ő pedig 42 éves férfi.Sokat bókol.Mondta hogy szép vagyok meg csinos.El mondta nekem h nagyon tetszem neki,de mégse hív randira.Nagyon szeretem, ezért gondoltam hogy most már lépni kéne nekem.Szokta mondani ,hogy vigyázzak magamra.Szeretem őt csak én komoly kapcsolatot szeretnék.Félek hogy neki csak arra kellenék.Ezt h mondjam el neki? Értelmes válaszokat köszi2013. aug. 4. 20:58
1/3 anonim válasza:
Így ahogy leírtad. Ismertesd a félelmeid és a szándékaid. Sok siekrt! :)
2/3 anonim válasza:
Ha csak arra kellenél neki, akkor nem bókolna sokat, nem mondaná azt, hogy vigyázz magadra. A testbeszédéből tudsz még olvasni. Szerintem merjél lépni, hisz csak egy randiról van szó.
Én csak olyan lánynak bókolnék, akivel el tudom képzelni a jövőt, akivel lehet is tervezni.
Boldog Névnapot, így utólag is:)
3/3 anonim válasza:
Nos,Ha eddig még nem hívott randira vagy ilyesmi annak több oka is lehet PL.: Lehet hogy ő is szerelmes beléd de nem meri ezt bevallani,vagy lehet hogy csak vonzódik hozzád és félt téged.Viszont ha lépni szeretnél akkor mondd neki hogy találkoznotok kell és szeretnél neki valami fontosat elmondani: majd szépen közlöd vele az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!