Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Corvin mozi?
Utolsó : Felmész a Corvin honlapjára és meglátod :)
Kérdező:
Én itt lakok tőle 7-8 perc sétára, sokat nem járok oda, de megesik hogy lustaságból csak ott lyukadok ki, vagy ott van már csak hely.
Szerintem hangulatos a mozi, ne gondolj egy csiriviri plázában lévő mozira, mert az nem összehasonlítás alap. A Corvin inkább egy örökség része, egy külön érzés :)
Szép nagyok a mozitermek, hatalmas díszes boltívekkel, és elemekkel a plafonon. Kártyával nem tudsz fizetni, de cserébe a kiszolgálás nem futószalag , hanem tényleg kedves.
Szerintem 1 mozit megér, menjetek el, élvezzétek!
Elég nagy a mozi ahhoz, hogy soha ne legyen tele (kivéve premier) így ha vesztek jegyet, (az esetek 60-70%-ban) a moziban tudtok helyet választani magatoknak! Ezt egy Cinema Cityben nem mindig tudom megtenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!