Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több esélyem van egy lánynál ha elmondom neki, hogy 250-nel mentem az autópályán, és szívesen megmutatom neki is a végsebességet ha gondolja?
ez mennyire imponál nektek lányok?
Vagy pl felsorolom a technikai adatokat (hossz, súly, lóerő) stb.?
Hát persze, hogy több esélyed van! Csak be kell mutatnod az érte kapott csekket, amit zsebből fizettél, és este már van is egy sz.pósk.rvád. Csak legyen tömve a tárcád.
Amúgy nekünk bevallhatod, hogy az a 250km/h az autópályán a Need for Speedben született.
Off
E34, de imádom, vajszínű belső, szürke külső, most kapott 2 hónapja egy külső belső pucolást, 50 ezer forintomba fájt, 2 napig pucolták, szétszedték a belsejét, kapott ápolást a bőr, kívülről többrétegő polír védőbevonattal, és az ablakokra is kértem vízlepergető bevonatot.
Olyan mintha új lenne.
19 éves, de olyan csendes gyári kipufogóval, mint egy mostani BMW, és uugyanolyan csendesen szeli a levegőt. :)
Nálam ez +2 pont ismerkedésnél, kis cuki! ;)
17L
hát azért szexisebb mintha én mondanám el hogy 8 részt néztem eddig meg a My Little Pony -ból és imádooom :DDD
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!