Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti tényleg csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti tényleg csak akkor hívtok talira egy csajt, ha tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha még nem ismeritek,vagy csak néha találkoztatok eddig még,és úgy hív el a srác,akkor tetszem neki? Mert vannak fiúbarátaim,akikkel már régebb óta jóban vagyok,és ők elhívnak találkozni simán,akkor tudom,hogy nem azért mert tetszem nekik,hanem szimplán mert barátok vagyunk. Na de az érdekel,h ha nem vagyunk barátok,és úgy hív el egy srác. És az miért van,hogy olyan talira hív,ahol a haverjai is ott lennének? Eddig kétszer hívott strandra,és mindkétszer ott lettek volna a haverjai is.

20/L

2013. aug. 3. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy csaj sem hív el egy pasit talira ha nem tetszik Neki....
2013. aug. 4. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, akkor. Miért? Te elhívnál valahova ronda srácot, akit nem ismersz?
2013. aug. 4. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, mint ahogy ti is csak azzal a pasival mentek el talira aki tetszik nektek.

Doh

2013. aug. 4. 00:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért hívja el a haverjait mert az egyik haverjával akar összehozni téged.

De én nem hívok el sehova egy csajt úgy hogy nem tetszik nekem,kivéve ha 1000 éve ismerem,akkor igen.

2013. aug. 4. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor is, ha odaadja az egyik veséjét.
2013. aug. 4. 00:03
 6/10 anonim válasza:
Szerintem változó, én simán haverkodom lányokkal is. A lány barátaim általában olyan lányok, akiknek vonz a személyiségük, de bottal sem piszkálnám meg őket nőként. Illetve okos szép nők, akik annyira feslett erkölcsű életet élnek, hogy szintén bottal sem piszkálnám meg őket nőként.
2013. aug. 4. 00:16
 7/10 anonim ***** válasza:
ha nem tetszene akkor miért tölteném vele az időm?
2013. aug. 4. 00:17
 8/10 gabu88 válasza:
NEM..:)
2013. aug. 4. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor hívunk el egy lányt ha tetszik nekünk és meg akarjuk ismerni. remélem segítettem :D
2013. aug. 4. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként egyértelmű, ez a haveros dolog bezavar egy kicsit. Lehet hogy az van, amit egy előttem szóló mondott, hogy össze akar hozni benneteket. Én a helyedben így nem mennék el. Valahogy ezt jelezd neki, de úgy, hogy ő hívjon el újra (a haverok nélkül). Ha megteszi akkor kellesz neki. Egyébként nem fogja
2013. aug. 4. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!