Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg csak akkor hívtok talira egy csajt, ha tetszik nektek?
Úgy értem,ha még nem ismeritek,vagy csak néha találkoztatok eddig még,és úgy hív el a srác,akkor tetszem neki? Mert vannak fiúbarátaim,akikkel már régebb óta jóban vagyok,és ők elhívnak találkozni simán,akkor tudom,hogy nem azért mert tetszem nekik,hanem szimplán mert barátok vagyunk. Na de az érdekel,h ha nem vagyunk barátok,és úgy hív el egy srác. És az miért van,hogy olyan talira hív,ahol a haverjai is ott lennének? Eddig kétszer hívott strandra,és mindkétszer ott lettek volna a haverjai is.
20/L
Igen, mint ahogy ti is csak azzal a pasival mentek el talira aki tetszik nektek.
Doh
Szerintem azért hívja el a haverjait mert az egyik haverjával akar összehozni téged.
De én nem hívok el sehova egy csajt úgy hogy nem tetszik nekem,kivéve ha 1000 éve ismerem,akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!