Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy nyelves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy nyelves csók vagy szájra puszi?

Figyelt kérdés
Első csóknál honnan tudjam, hogy melyiket akarja, vagy melyikre gondol? Dumáljam le előtte? És hogy adjak nyelveset?

2013. aug. 3. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Hat az eleg fura lenne , hogy dumald le elotte vele plane az elso csoknal ...
2013. aug. 3. 08:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért választ is írhatnál.
2013. aug. 3. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Elsonek csak szajrapuszit/ajkas csokot adj neki majd ha latod rajta hogy tetszik neki akkor adj neki nyelvest. :))
2013. aug. 3. 08:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó, de tudni fogja, hogy nyelvest adok? Honnan? Elég ciki, ha elkezdem nyalni a csukott száját.
2013. aug. 3. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
ó anyám. A szájra puszi olyan,mint amikor valakinek az arcára adsz puszit,csak itt a másik fél szájára adod és nem az arcára. A nyelves csók pedig nem az, hogy körbenyalod a csukott száját :D Hanem olyankor mind kettőtöknek nyitva van a szája, és egymás szájába kergetőztök a nyelvetekkel. Igazából ezt nem is tudom, hogyan írjam le, ezt csinálni kell :D
2013. aug. 3. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 ''körbenyalod a csukott száját'' sírok xD
2013. aug. 3. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, kérdezd meg hogy át akarja-e fúrni a nyelvét a szádba vagy nem.
2013. aug. 3. 09:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem, valami értelmeset is fogok kapni. Ha közelít a szájával a szájam felé (nem a farkamhoz) akkor megpusziljam, vagy nyelves csók legyen.
2013. aug. 3. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőre elég a sima. Nem kell ledumálni, majd ahogy jön. Nyelvesnél csak annyi, hogy átdugod a nyelved a szájába és masszírozod a nyelvét a tiéddel. Majd ráérzel.
2013. aug. 3. 10:14
 10/10 anonim válasza:
semmiképp se beszéld meg vele!! ez fiú függő, mert nekem már volt olyan, hogy az eggyik fiu nyelves, a másik pedig nem, és mindeggyikkel első csók volt. például az is számít, hogy hány éves. és amúgyis, ha nyelveset szeretne, azt úgyis érzed.
2013. aug. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!