Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgattam egy csajjal 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgattam egy csajjal 19 éves, én 24 és nem tudja ki az a Batman, és az Elvis Presley, minden ilyen tinilánynak ennyi esze van? Ezeket illene azért tudni nem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 08:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

:D

Akkor meg... :)))

Hogyha Smokie szavaival szeretnék élni: who the f.ck is Elvis? :))

2013. aug. 3. 08:55
 12/36 anonim ***** válasza:
gyóóó máris megdugtad? :OO
2013. aug. 3. 08:55
 13/36 anonim ***** válasza:
24%
megdu*ni megakarod, de azért az értelmi szintjével bajod van.. hát barátom elbúj6sz a mérnöki végzettségeddel, mert szánalmas vagy.. ennyit rólad
2013. aug. 3. 09:01
 14/36 AeonFLUX ***** válasza:

Pedig a Batman trilógia nagyon jó, imádom!

L

2013. aug. 3. 09:03
 15/36 A kérdező kommentje:
te majom 13-as dugás után tudtam meg ezt, habár amugy se számított volna, a dugásnál meg nem számít kinek mennyi esze van :D
2013. aug. 3. 09:10
 16/36 anonim ***** válasza:
27%
akkor neked csak az ágyba kell. még jobb kérdező.. hát nem hiába mondtam, hogy szánalmas vagy..
2013. aug. 3. 09:12
 17/36 A kérdező kommentje:
persze hogy oda kellett ahogy én is neki, mi ebben a gond? mert neked nincs esélyed ilyenre ezért meg kell hogy lepjelek de te vagy a szánalmasság mintapéldája
2013. aug. 3. 09:15
 18/36 anonim ***** válasza:
nekem miért ne lenne esélyem? mekkora balfék vagy. csak én tudod eljutottam addig, amíg te nem.. képzeld kapcsolatom is van te balek.. nekem a kapcsolatom mellett nem is kell egy éjszakás, ahogy neked.. de sajnálom, hogy 24 évesen mérnöki diplomával csak erre futja..
2013. aug. 3. 09:37
 19/36 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, te egy faszcibáló vagy!

Nem hiszem, hogy valami komoly mérnöki karon végezhettél volna... "Két nyelv vizsgával" (Még magyarul sem tudsz, te majom)

Egyébként tényleg szánalmas, ha valakinek nincs annyi szubkultúrális műveltsége, hogy tudja ki BATMAN, Madonna, Elvis, The Beatles, Michael Jackson stb.

Ugyanis a műveltség fogalma az NEM AZ ISKOLAI MAGOLÁSRA szorítkozik, hanem a JELEN KORRA is. A suliban a görög oszlopokat kellett tanulni, meg a Kossuth Lajos azt üzentét. Sajnos az oktatás jó pár év lemaradásban van.

Talán majd az unokáink tanulnak a jelenkori politikáról is (mint akkorra már "tisztázott" történelmi anyag).

2013. aug. 3. 09:55
 20/36 A kérdező kommentje:
hát te utolsó kommentelő majom :) te egy igazi idióta gyökér lehetsz, talán ha egyel kevesebb lenne az IQ-d lehetnél akár kavics is XD
2013. aug. 3. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!