Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám "meghódítani"? =)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "meghódítani"? =)

Figyelt kérdés

Sziasztok:) 17 éves lány vagyok, most kezdtem el edzésre járni(az nem lényeges, hogy milyen sportágban:)). Van egy srác, aki nagyon tetszik, annak ellenére, hogy egy évvel fiatalabb nálam(mindig is az idősebb pasikra buktam, előző barátom két évvel volt idősebb tőlem, de sokszor azt is kevésnek éreztem). De nem tudom, ő megfogott:)

Szerintetek mivel hívhatnám fel magamra a figyelmét? Úgy, hogy ne tűnjek nyomulósnak, ne legyen egyértelmű, hogy nagyon tetszik nekem(hiszen ha pofára esek, még egy jó ideig szenvedések lesznek az edzések:)). Előre is köszönöm:)

2009. okt. 25. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
De, igenis fontos az, hogy milyen sport.
2009. okt. 25. 08:40
 2/8 A kérdező kommentje:

:D

A sport nevét nem szeretném leírni, mert nem túl sokan játsszák ezt, az a lényeg, hogy csapatsport. Vedd úgy, hogy kosarazunk, de kevesen vagyunk edzésen, ezért fiúk-lányok együtt edzünk:)

2009. okt. 25. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem ez az amikor dobbantóról akrobatikusan dobtok kosarakat? xD

Na mind1. Nem túl jó a kosár, mert ahhoz bő ruha kell. Jobban járnál vele, ha valahol az edzésen találkoznál vele (lehetőleg valami szexi ruhában). Meg kéne tudnod, hogy hova jár és mikor, és egyszer csak feltűnsz ott.

2009. okt. 25. 08:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem, félreértesz:D Nem kosarazunk, csak azzal hasonlítottam össze, mint csapatsporttal. Mindenki olyan ruhában edz, amilyenben szeretne:) És nem, ez nem a dobbantós bigyó:D:D

Egyébként tudom a nevét, és egy suliba járunk:)

2009. okt. 25. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaaaa, mármint szórakozóhely?:D Ez jó ötlet;) Köszi:)
2009. okt. 25. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor, meg pucsíts előtte valami szűk cuccban xD
2009. okt. 25. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végre valamelyik jó, mert kezdenek fogyni az ötleteim xD
2009. okt. 25. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:
:D:D:D Fogós a kérdés?:P:D:D
2009. okt. 25. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!