Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, megőrültem?
én is így voltam pont..
a mostani párom a legcsúnyább bnőmmel akartam összehozni..
Most pedig házasodni fogunk:)))
Nem, csak nem neked való ez a fiú, nem vonz téged, sőt mint írod kifejezetten taszít. Lehet attól is, hogy talán mégsem tudsz megszabadulni a plátói szerelmedtől, vagy csak rendkívül szimplán nem tetszik neked! Nem őrültél meg nyugi.
Nekem speciel sajnos nem tetszenek a rendes srácok, vonzódom a nagyszájú bunkókhoz. :S És akárki akármit mond igenis fontos a külső, ha nem szimpatikus neked kinézetre, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni...nem tetszik és kész.
Kedves első, akkor most ki kivel és hogyan? Bocsi, tényleg nem értettem, de lehet, hogy nagyon félöt van már/még...
Kedves második, neked is nagyon köszönöm, egy a bajom:
a mostani: megőrülök tőle
a plátói: megőrülök érte
Pedig már eltemettem magamban.
figyelj. velem is így volt
1 évig jártam a fiúmmal, és addig nem vettem észre mennyire fontos, most vége és nagyon hiányzik bármit megadnék h újra az enyém legyen. de lehet h sikerülni is fog, de mostmár nem fogom elveszíteni.
Kedves 05:17!
Mi is utálunk titeket nyugi.-.-"
Valamiért nem vonz téged, nem érdemes tovább folytatni vele.
Nekem is volt olyan egy randin, hogy külsőre semmi baj nem volt a férfival, mégis mikor a metrón utaztunk, mögöttem az ajtó, előttem ő, olyan klausztrofóbiás érzés tört rám, hogy csak na.
Ne aggódj. :)
"24 éves lány vagyok."
Nem inkább 14?
"Nekem speciel sajnos nem tetszenek a rendes srácok, vonzódom a nagyszájú bunkókhoz. :S És akárki akármit mond igenis fontos a külső, ha nem szimpatikus neked kinézetre, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni...nem tetszik és kész.
"
Végre valaki ki merte írni a valóságot a sablondumák helyett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!