Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, megőrültem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, megőrültem?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Ma volt randim egy igen rendes sráccal, akinek az eszem szerint csak örülhetnék, de számomra valami iszonyúan néz ki (pedig nem). Nagyon kedves, segítőkész, udvarias, minden, aminek csak örülhetnék, elhívott táncolni is egy átbeszélgetett este után, de én már azt is szégyelltem, hogy vele vagyok, és nem tudom, hogy miért! Attól is rosszul voltam, hogy megfogta a kezem, de igyekeztem mosolyogni, jó képet vágni, így (szerintem) semmit nem vett észre. Viszont végig, amíg táncoltunk, egy másik férfira gondoltam, aki soha nem lesz az enyém, és ez itt a baj. Teljesen hülye vagyok! Számomra ez plátói szerelem volt, sohasem vette észre bennem a nőt, barátság maradt csupán, talán van is valakije (ezt soha nem tudtam meg biztosan), de végig őt képzeltem a mostani fiú helyébe, így kibírtam valahogy. Aztán, amikor tudatosult, hogy én ezzel a fiúval vagyok, egyre rosszabbul lettem, a hasmenés és a hányinger is rámjött, 10 percenként mentem wc-re, mire végül hazamentünk, ő persze nagyon aggódott, de legalább hazament ő is, és nem kellett vele lennem tovább! Miért vagyok ilyen? Túl vagyok egy szakításon, féléves a történet már, a plátói szerelmet is kiiktattam az érzéseim közül, most itt lenne a lehetőség, és elvetem, csak mert nem tetszik külsőre? Nem ismerek magamra. De szó szerint hányingerem van, ha hozzám ér, pedig egyébként nem hányingerkeltő a kinézete, normális, ápolt srác. Mi van velem??
2009. okt. 25. 03:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én is így voltam pont..

a mostani párom a legcsúnyább bnőmmel akartam összehozni..

Most pedig házasodni fogunk:)))

2009. okt. 25. 03:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem, csak nem neked való ez a fiú, nem vonz téged, sőt mint írod kifejezetten taszít. Lehet attól is, hogy talán mégsem tudsz megszabadulni a plátói szerelmedtől, vagy csak rendkívül szimplán nem tetszik neked! Nem őrültél meg nyugi.

Nekem speciel sajnos nem tetszenek a rendes srácok, vonzódom a nagyszájú bunkókhoz. :S És akárki akármit mond igenis fontos a külső, ha nem szimpatikus neked kinézetre, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni...nem tetszik és kész.

2009. okt. 25. 03:59
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves első, akkor most ki kivel és hogyan? Bocsi, tényleg nem értettem, de lehet, hogy nagyon félöt van már/még...

Kedves második, neked is nagyon köszönöm, egy a bajom:

a mostani: megőrülök tőle

a plátói: megőrülök érte

Pedig már eltemettem magamban.

2009. okt. 25. 04:12
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Fujj. de utálom a nőket. És az a válaszoló is áh. Ki akar baszni a barátnőjével..és jókis barátnő aki azt mondja legrondább... Kérlek szakíts vele és soha semilyen férfi közelébe ne menj. Ezt a férfiak érdekébe mondom. Ugye azért nem minden nő ilyen és vannak még olyanok akik nem a látszatra és a külsőségekre adnak.?
2009. okt. 25. 05:17
 5/12 anonim ***** válasza:

figyelj. velem is így volt

1 évig jártam a fiúmmal, és addig nem vettem észre mennyire fontos, most vége és nagyon hiányzik bármit megadnék h újra az enyém legyen. de lehet h sikerülni is fog, de mostmár nem fogom elveszíteni.

2009. okt. 25. 06:39
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 05:17!

Mi is utálunk titeket nyugi.-.-"

2009. okt. 25. 07:32
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Valamiért nem vonz téged, nem érdemes tovább folytatni vele.

Nekem is volt olyan egy randin, hogy külsőre semmi baj nem volt a férfival, mégis mikor a metrón utaztunk, mögöttem az ajtó, előttem ő, olyan klausztrofóbiás érzés tört rám, hogy csak na.

Ne aggódj. :)

2009. okt. 25. 08:03
 8/12 anonim ***** válasza:
15%

"24 éves lány vagyok."

Nem inkább 14?

2009. okt. 25. 08:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ezt a mostani fiút.. még meg jelenni sem mersz vele sehol. Gondolj bele hogy ez neki milyen rosszul eshet. Még a kezét sem akarod megfogni. Akkor meg miért nem hagyod békén?Jobb az hogy húzod az agyát közben meg rosszul vagy tőle..? én egy olyan lány vagyok aki egy fiúban a belsőt nézi, de külsőre is tetsszen. Mi lesz ha a szexhez értek..? elájulsz ?
2009. okt. 25. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem speciel sajnos nem tetszenek a rendes srácok, vonzódom a nagyszájú bunkókhoz. :S És akárki akármit mond igenis fontos a külső, ha nem szimpatikus neked kinézetre, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni...nem tetszik és kész.

"

Végre valaki ki merte írni a valóságot a sablondumák helyett! :)

2009. okt. 25. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!