Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen legyek h tetszek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyek h tetszek egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 00:12
 1/8 anonim válasza:
Csak magadat add, és sok sok sok sok önbizalom kell!!! Hidd el! Nekem is ez segített :)))
2009. okt. 25. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:

A megoldás : ÖNMAGAD!

Az mindig eredményes (:

2009. okt. 25. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen az egyéniséged, és milyen beállítottságú a fiú.

Van akinek a vagány nagyszájú kihívó csaj jön be.

Másoknak a csendes visszahúzódó.

Megint mások a sportos vagy cserfes lányokat kedvelik.

2009. okt. 25. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy. Vagy tetszel úgy ahogy vagy vagy megette a fene. Ha nem tetszel az egyiknek akkor majd megetetszel a másiknak.
2009. okt. 25. 02:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Már az is jó kérdés milyen vagy most...Nem tetszel a fiúknak?Változtass azon ami neked nem tetszik magadon.Csak akkor várhatod a másik nem elfogadását,ha magadat elfogadod.
2009. okt. 25. 02:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Légy vidám:) Nekem mindig bejön:D Sokszor, amikor buszon utazom, akaratlanul is mosolygok magamban(persze nem fülig érő vigyor, hanem csak olyan kis mosoly), és rengeteg srác megnéz magának. Ráadásul szerintem a pasik sokkal jobban szeretik az olyan csajokat, akik sokat nevetnek:)

A külső pedig: légy elégedett magaddal:) Hordhatsz tűsarkú csizmát, kivágott felsőt, vagy bő gatyát, és pulcsit, ha látják, hogy te így jól érzed magad, biztosan lesz olyan, akinek bejössz majd.

Sok sikert:)

2009. okt. 25. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hmm érdekes, ezeket a válaszokat inkább fiúknak szokták írni , na mind1 :D DE azért szerintem az előttem szóló válaszoló jókat írt.
2009. okt. 25. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:

"Hmm érdekes, ezeket a válaszokat inkább fiúknak szokták írni"

Mindenkinek ezeket a válaszokat írják, mert ezek sablonszövegek.

Amúgy meg ha nem tetszel a fiúknak, akkor valamit változtatnod kell magadon. Te tudod mik a hibáid. (Nyilván nem ok nélkül nem tetszel senkinek.)

2009. okt. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!