Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már sokszor találkoztunk de néha huzamosabb ideig csönd van! Miről beszéljünk?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk még együtt a sráccal de nem tudok mien témát feldobni!Beszélgetünk meg minden,egy ideig(félóra megállás nélkül)de utána van amikor csend van és egyikünk se tud mit mondani!és ez után jön a mondj vmit szöveg!miről lehet beszélgetni vagy mit lehet még kérdezni a mindennap kielemzése után?2008. jún. 27. 18:59
1/6 anonim válasza:
Akkor ne csak beszélgetni vidd. Menjetek moziba, kirándulni vagy enni valahová.
2/6 anonim válasza:
Ilyen velem is sokszor volt régebben!! Nekem az vált be hogy nyögj be bármit pl milyen szép madár vagy mittom én bármit és akk tuti hogy mond rá vmit abból jól ellehet poénkodni ! tényleg amit éppen meglátsz azt hozd szóba bármi is legyen az hidd el poénkodás lesz a vége nekem ez bevált és azóta bármiről beszélünk!!! ÉSS A LÉNYEG HOGY NE GÖRCSÖLJ HOGY NINCS TÉMA - TÉNYLEG CSAK LAZÁN HOZZ SZÓBA BÁRMIT AMIT ÉPPEN MEGLÁTSZ ÉS VICCELÉS LESZ A VÉGE és onnan gördül a beszélgetés
3/6 anonim válasza:
kérdezd meg: na, mosmá dugunk végre?
4/6 anonim válasza:
Kérdezz valamit, de olyat, amire nem csak igen-nem választ lehet adni! És a válaszát próbáld továbbfűzni!
5/6 anonim válasza:
Szia 18 éves srác vagyok és állandóan annyit beszélek hogy elképesztő:D:D nah iylenkor tudok neki örülni mert mikor randzizom nincs 1 perc csönd sem:D:D am még online is szokták mondani hogy sokat beszélek:D:D Jah meg ne beszéljetek annyit pl msn en , igy több lesz a beszélni való amikor tali jön . am a 2 normális vélemény sem rosz előttem:P bevállt anno:D:D
6/6 A kérdező kommentje:
köcike mindenkinek!!
2008. jún. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!