Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van még esély rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély rá?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú osztálytársam akibe már 5. óta bele vagyok zúgva (most 7.es vok) és csak ő jár az eszemben 5.ben még ő is belém volt egész évben de akkor még nem akartam túl sok mindent. Most megint engem néz de nem túl gyakran de azért eléggé sokszor pedig azt mondta hogy nem tetszik neki senki sem de ez nem úgy bizonyult mert mindig a csajokkal van és velük hülyéskedik de hozzám sohasem jön ide olyankor tiszta depis leszek és sosem lehet felvidítani mindig vele álmodok. Szerintetek mit kellene tennem s van esély arra hogy legyen még valami közte és köztem? 12/l a fiú:13
2009. okt. 24. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ilyen korban még szerelmeslevelet írtam, ma egy sms is megteszi. Esély az mindig van, csak lépni kell:)
2009. okt. 24. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mosolyog rád az akkor egy jó jel, lépj írj neki sms-t vagy kerülj a társaságába beszélgessetek!
2009. okt. 24. 22:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezzel van 1 pár gond:

1. Nemtudom a telefonszámét

2. megtudom szerezni de ha megszerzem mit írjak neki eddigis segítettetek köszi várom a további válaszokat

2009. okt. 27. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd el valakitől az msn címét és írd meg neki, mit érzel. Lehet, hogy nagyon cikinek fogod érezni a dolgot, de garantálom, hogy a fiú nem fog kinevetni, sőt megtisztelőnek fogja tartani, hogy tetszik neked.
2009. okt. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!