Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudnék csinálni ilyen esetben? többi lent
Figyelt kérdés
Van egy fiú, 3 éve barátok vagyunk/voltunk..és egyszer csak elkezdett érdeklődni irántam máshogy..:D szval elkezdtünk kavarni és nagyon aranyos volt..de később megtudtam hogy rajtam kívül még van neki 4 csaj..és utánna mondta a haverom(a pasi haverja azért tudta) hogy több csajt akar..és megtudtam de akkor már tagadta hogy ovlt ilyen időszak de már nincs..de akkor befejeztem vele..erre rögtön rá összejött az egyikkel..és most lesz a hetekben egy sátorozás..és azt szeretném elérni avval(mivel ő is ott lesz) hogy lássa mit vesztett,hogy azért fájjon neki hogy ott vagyok és már nem érdekel..nem tudom hogy és micsináljak.:O2013. aug. 1. 00:25
1/5 anonim válasza:
önts petróleumot a sátrába,és amikor bemegy,dobj utána egy gyufát.
2/5 anonim válasza:
Hát nemtudjuk te hogy nezel ki meg a masik csaj..
De tegyél ki magadért vagy mondjad neki h pedig simán lefekudtetek volna..
3/5 anonim válasza:
Linkelsz egy kepet magadrol ?:) mert megmondom en hogy mennyit vesztett ;)
4/5 gabu88 válasza:
Amiket mások írnak az nem mindig igaz..a kinézet tök mind1 azaz nem mind1 de ha vkit csakis az alapján elítélsz v vmi akkor nagy hibát vétesz ha kedves vagy aranyos és intelligens akkor csakis annyi a dolog lényege h nemutasd ki neki h fájt nem kell vele törődni ha odamegy hozzád akkor meg viseljkedj természetesen (ismerősként semmi több) nem kell a nagy Hamlet drámát kiprodukálni..:D
5/5 A kérdező kommentje:
Ahahaha 1.kommentelő..tetszikaz ötlet..xd
Amúgy nem linkelek mert akkor tudni fogják hogy ki vagyok és azt nem akarom..:\\
De én sem akartam sem produkálni,se semmit csak hogy azért gondolkozzon el..:D
És köszönöm:)
2013. aug. 3. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!