Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nős pasi tetszik, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős pasi tetszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyedülálló 23 éves lány vagyok.A melohelyemen van egy családos férfi, aki mióta odakerültem ostromol, persze csak szavakkal (hu de jól nézel ki;érted bármit megteszek stb).Eleinte hidegen hagyott, még ki is nevettem miatta, aztán a múlt hét óta valami megfogott benne,és tudom hogyha hagynám magam,simán rám mászna.Annyira rossz, mert én mindig tiszteletben tartottam ha valakinek volt valakije, nem kezdtem ki ilyenekkel, de most nagyon nehéz visszafogni magam, mert a munka miatt napi szinten többször kell beszélnem vele és tuti hogy látja rajtam, hogy bejön most már ő is nekem.Tudom, hogy nem csinálhatok ilyet, mert gerinctelen dolog lenne, de hogyan tereljem igy el a figyelmem róla?Segítsetek légyszíves!
2009. okt. 24. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz bonyodalmat felejts el, ha meg igen hát viseld a következményeket. Akár egy családot is tönkretehetsz emiatt. Aki meg nős létére téged akar az még bizonyítani akar magának, de nem hiszem, hogy szórakozáson kívül másra is kellenél neki.
2009. okt. 24. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Menj el ismerkedni, ha van időd, valahogy kösd le magad, beszéld le magad róla!

Próbáld úgy felfogni, hogy ha veled lenne téged is megcsalna, szóval így elég gerinctelen, a legrosszabb dolgokat fel kell benne fedezned, hátha elmegy tőle a kedved!

Hajrá!

2009. okt. 24. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenki szerint SÜRGŐSEN FELEJTSD EL A DOLGOT! Neked hogy esne, ha a férjed más nőt "ostromolna" a munkahelyén???? Szólj a csávónak, hogyha nem hagy békén téged, akkor beköpöd a feleségének! Számba se kell venni az ilyeneket. Mondjuk, ha elérnéd, hogy a tiéd legyen a pasi, akkor szerinted nem fogja ezt tenni veled is a hátad mögött? Ó, dehogynem!
2009. okt. 24. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia.

őszinte leszek a pasinak csak arra kellesz,aztán onann kezdve lesza*na. Rengeteg férfi csalja meg a párját, és a legtöbbje nem hagyja el az asszonyt. Volt már ilyen kapcsolatban részem nagyon rossz volt,hülye voltam,mert bele mentem azt hittem válni fog miattam hát nem vált.

2009. okt. 24. 11:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha figyeltetek volna, az volt a kérdésem kedves 1. és 2. válaszoló, hogyan felejtsek.Ti meg már úgy válaszoltatok, mintha már megtörtént volna a legrosszabb.
2009. okt. 24. 12:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem 2. hanem 3. válaszoló
2009. okt. 24. 12:39
 7/9 anonim válasza:
Minden szituáció más és más. Neked kell döntened.Szerintem személyesen beszéd meg vele a dolgot, és nem kell leírni azonnal az ún. "ilyeneket". Nem tudhatod, hogy mi zajlik az ő lelkében. Kérdezted már? Lehet csak nem meri neked elmondani. És egyáltalán nem biztos, hogy csak egy strigula lennél.. Nehéz ügy.
2009. okt. 24. 20:00
 8/9 anonim válasza:
Valóban el akarod felejteni?
2009. okt. 24. 20:17
 9/9 anonim válasza:
Ez egy furcsa történet. Te küldtél felé jeleket? Egyébként miért csinálná ezt, ha nem bátorítottad őt? Ha egy munkahelyen vagytok nehéz dolog lesz elfelejteni, csak ha tisztázod hogy ne csinálja ezt.
2009. nov. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!