Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Lépjek én? 16/L
Van egy srác, akivel párszor találkoztam. Az uszodában ismerkedtünk meg (én szólítottam meg). Alapból mind a ketten elég zárkózottak, nehezen megnyíló személyiségek vagyunk, de érdekes módon mindketten nagyon "szabadok" tudunk lenni, ha együtt vagyunk. Az érdeklődési körünk is megegyezik. Legutóbb mikor találkoztunk kimentünk éjszaka egy játszótérre, és a csillagokat bámultuk a földön fekve, és átkarolt, meg puszit is adott az arcomra. Ezt jelzésnek vettem, és elég sokszor úgy intéztem, hogy simán megcsókolhatott volna, de nem tette.
A hazaúton (mert hazakísért) végig fogta a kezem, de a kapuban se csókolt meg, csak megpuszilt. A héten fogunk megint találkozni. Lépjek én? Mondjam el neki, hogy nagyon bejön, mert bejön, vagy várjak, hátha lép?
Valószínűleg, ha tényleg zárkózottabb típus, ahogy írtad, akkor nem mert megcsókolni, ez nem jelenti, hogy nem is akart volna. :)
Léphetsz szerintem, ha akarsz, de még várhatsz is egy kicsit. Aztán majd, ha nem lép semmit ő, akkor jöhetsz te, hogy azért az esély meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!