Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök neki? Lépjek én? 16/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Lépjek én? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel párszor találkoztam. Az uszodában ismerkedtünk meg (én szólítottam meg). Alapból mind a ketten elég zárkózottak, nehezen megnyíló személyiségek vagyunk, de érdekes módon mindketten nagyon "szabadok" tudunk lenni, ha együtt vagyunk. Az érdeklődési körünk is megegyezik. Legutóbb mikor találkoztunk kimentünk éjszaka egy játszótérre, és a csillagokat bámultuk a földön fekve, és átkarolt, meg puszit is adott az arcomra. Ezt jelzésnek vettem, és elég sokszor úgy intéztem, hogy simán megcsókolhatott volna, de nem tette.

A hazaúton (mert hazakísért) végig fogta a kezem, de a kapuban se csókolt meg, csak megpuszilt. A héten fogunk megint találkozni. Lépjek én? Mondjam el neki, hogy nagyon bejön, mert bejön, vagy várjak, hátha lép?

2013. júl. 29. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
majd ő lép
2013. júl. 29. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akarja elsietni a dolgot. Fél, hogy ha megcsókol az váratlanul fog érni téged ezért nem mert még megcsókolni szerintem. Várjál hogy ő lépjen :)
2013. júl. 29. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de aranyosak vagytok. :3
2013. júl. 29. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fülig szerelmes beléd, na meg te is.
2013. júl. 29. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg, ha tényleg zárkózottabb típus, ahogy írtad, akkor nem mert megcsókolni, ez nem jelenti, hogy nem is akart volna. :)

Léphetsz szerintem, ha akarsz, de még várhatsz is egy kicsit. Aztán majd, ha nem lép semmit ő, akkor jöhetsz te, hogy azért az esély meglegyen.

2013. júl. 29. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
És ha nem keres? Mindig én írok neki fb-on, akkor egy ideig eldumálgatunk, szerintem neki is tetszik, de ő max 2x írt eddig magától. És amikor találkozunk, akkor is általában én szoktam felvetni, viszont akkor is jól érzi magát. Ennyire csak nem félénk, hogy nem képes elhívni találkozni.
2013. júl. 29. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan szép! Bárr én is találnék egy fiatal lányt, akinek bejövök! *-*
2013. júl. 29. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztos vagyok abban, hogy csak fél/elfelejt rád írni. :)
2013. júl. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!