Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi 30 évesen, hogy is van ez? Minden olyan, mint régen?
30 éves férfiként nagy gondban vagyok! :D Hosszú kapcsolat után vagyok, és korábban is randiztam sokat, tehát nem most kezdtem a randizást, viszont kicsit el vagyok bizonytalanodva!
Talán kiestem a rutinból!
:)
Megismerkedtem egy lánnyal, megkedveltük egymást érintőlegesen, kíváncsiak voltunk egymásra.
Megbeszéltünk egy találkozót, persze lemaradt a számcsere, csak a helyet beszéltük meg.
Ahogy annak lennie kell, el is kerültük egymást. :)
Egymástól kb. 1000 méterre vártuk a másikat, én 48, ő 30 percig. :)
Nem értettük, hogy a másik miért nem jött el, ezt közvetlenül utána le is leveleztük, de kiderült, hogy csak félreértés történt. :)
Természetesen amint tudtam ott voltam nála, hogy megbeszéljük és bepótoljuk a randit!
A lakása előtt egy padon beszélgettünk 3-4 órát!
Nagyon élveztem és ő is jól érezte magát. :)
Ahogy azt kell újabb randevút kértem és szerencsére igent mondott, lenne kedve találkozni velem újra!
Jipijájéééé! :P
Nagyon örülök neki.
Egy apró gondom van. :)
Hosszú kapcsolat után vagyok, az exem is fiatalabb volt nálam 5 évvel.
Értelmes embernek tartom magam, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy egy komoly gondolkodású, de közben rendkívül fiatalos, éles eszű nő mit vár el.
Nagyon a földön jár, hasonlóak az elképzeléseink a jövőről, nincsenek kötelezően tartott szokások, amiket elvárunk egymástól.
Csak ismerkedni akarunk tovább, nem is akarok túlzásba esni.
Régen soha nem voltam gondban ilyenekkel, de most bevallom férfiasan, hogy kicsit begazoltam. :)
Nem azt kérdem, hogy megcsókolhatom-e, mert az majd alakul a találkozóval.
De azért érdekelne pár hasonló korú (29) és habitusú, önálló, határozott hölgy véleménye arról, hogy nálatok is minden olyan, mint 20-26 évesen?
(én 26 évesen randiztam utoljára az előző barátnőmmel, akivel 4 évig együtt voltam)
Gondolom igen, a szikra kell és minden okés!
Vagy van egyéb faktor, ami kell még?
Nincs tapasztalatom velem egy korú nőkkel ebben a korosztályban!
Más most látom, hogy buta kérdéseket tettem fel, de bajom nem lesz belőlük ezért szívesen várom a válaszokat!
Sziasztok.
bocsi hogy fiúként válaszolok, de ez tök jó dolog :D
Igazából a 20-40 éves korosztályban a nők sokkal érettebbek. Jobban díjazzák, ha magadat adod és nem görcsölsz rá a dolgokra. Egyébként nem nagyon tudtam kivenni az igazi kérdésedet :D de azért sok szerencsét
A nők ennyi idősen már a hosszú távra is megfelelő férfit próbálják megtalálni. Ha külsőre vonzónak találnak, akkor azt is próbálják feltérképezni hogy mennyire vagy kulturált, képzett, gazdaságilag versenyképes. Ennyi idősen már jobban átlátnak a férfiakon is, így a nagy-duma, nagyotmondás, önfényezés már nem igazán nyerő.
Igazából még örülnek is annak, ha találnak benned egy kis hibát, ami őket különösebben nem zavarja, de tudják hogy emiatt nem fog minden nő rád startolni (pl. kopaszodsz a fejed búbján, vagy van egy csúnyább heg az arcodon, stb.)
Köszönöm a válaszokat, főképp a 4.-ik válaszolónak!
Inkább örülök neki és élvezem, aztán lesz ami lesz! :)
Kár rágörcsölni!
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!