Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy ne 15 évesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne 15 évesnek nézzenek, amikor már majdnem 18 vagyok?

Figyelt kérdés
Ma megkérdezte valaki,hogy hány éves vagyok. Mondtam,hogy 17 ( már nemsokára 18) és erre olyan " max 15 -nek nézel ki fejet vágott" már sokszor megkapom,hogy úgy nézek ki,mint egy 15 éves. Kb 168 cm vagyok, viszont vékony! Nyílván jó pár év múlva biztosan jó lessz,hogy simán letaghatok 4 évet is akár,de most nem jó! Mit tegyek,hogy ne nézzenek ilyen gyereknek? Mit változtassak magamon?

2013. júl. 27. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek,hogy ne nézzenek ilyen gyereknek?"

NE törd magad! Még gyerek vagy. Az leszel 18 évesen is.

2013. júl. 27. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
2013. júl. 27. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan az arcod, akkor nagyon semmit sem tudsz tenni, ha magadra pakolsz 10 kiló sminket, akkor pedig fura 15 évesnek fogsz kinézni. Ne törődj vele !
2013. júl. 27. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne akarj tenni ellene. Ha megpróbálsz úgy öltözködni, vagy megpróbálsz borostát növeszteni vagy mittudomén, csak hülyén fogsz kinézni. Van egy réteg, akiknek pont a kisfiúsabb pasik tetszenek. Keresd meg! :)
2013. júl. 27. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor más, bocsi nem olvastam végig. De ugyanez a válaszom
2013. júl. 27. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is jártam a Te cipődben. :) De egy fokkal durvábban 14 évesen egy jehova nénike meg akart téríteni egy buszmegállóban, amikor arra terelődött a szó hogy hány éves vagyok, erre azt mondta 8-nak nézett. Akkoriban zavart, hogy fiatalabbnak nézett, most viszont visszagondolva az zavar, hogy mégis hogy a retekbe van képe egy vénasszonynak (hát bárkinek) egy kisgyereket próbálni megtéríteni? Szemét aljas vén sz*r! Persze a szórólapját amin dicsőítette jehovát kib*sztam a kukába jól láthatóan amikor elmentem, de kinézem belőle hogy kitúrta. Na nem számít. Most 23 vagyok és bezony néha megkérdezik, hogy elmúltam-e 18. Amiben az a nagyon érdekes, hogy eddig mindig csak alkoholnál kérdezték, pedig rendszeresen veszek cigarettát is a bátyámnak. Az sem nagyon számít ha meghagyom a szakállam kicsit hosszabbra és nem borotválom le. Simán megkérdezte a múltkor is a tescos fiatal pénztáros, hogy nagykorú vagyok-e... Valami frappáns választ kellene kitalálni rá, mert az "5 éve" és a "természetesen" már kezd unalmas lenni. :)
2013. júl. 27. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Jah, az meg a másik, h tovább fogják kéregetni a személyit... :D
2013. júl. 27. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20 vagyok, engem 16-nak néznek. Egyszer nem engedtek be egy szórakozóhelyre, mert azt mondták, hogy biztosan hamis a személyim, volt, hogy nem adtak el nem nekem sört emiatt. Smink és a ruhaválasztás segít.
2013. júl. 27. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni, még smink meg komolyabb öltözködés sem segít. Ugyanebben a cipőben jártam, engem is idegesített, hogy az ügyfelek megkérdezték a munkahelyemen 20 évesen, hogy iskolaidőben is ott dolgozom-e. Aztán rámstartolt egy pedofil, nem tudtam róla, csak örültem, hogy de komoly pasim van... aha, utána derült ki, hogy ült már megrontásért, én meg maga voltam a főnyeremény számára a 14 éves pofikámmal 18 évesen...

Aztán 30 évesen szültem, mégis úgy néztem ki, mint egy megesett tinilányka a sok korombeli nő között a szülészeten.

Na most jó, mert 40 vagyok és mindenki 30-ak néz...

2013. júl. 27. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
ezt most komoly a randi kategóriába kellett írnod?
2013. júl. 28. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!