Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pest környéki lányok, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pest környéki lányok, nektek bejönnek a félvér pasik?

Figyelt kérdés
Félvér vagyok(fekete-fehér klasszikus:D) Nem rég költöztünk fel a családommal pestre, és ahol eddig éltünk(Kelet-Mo) hiába tetszettem sok lánynak, nem nagyon akartak velem komoly kapcsolatott(mondván szüleik mit szolnának hozzám), érdeklne hogy itt a nagyvárosban jobban szeretik-e ezt a lányok:) 17F

2013. júl. 26. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be, sorry :(
2013. júl. 26. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Itt sokkal toleránsabbak az emberek szerintem, szóval nem lesz gondod. Csak érezzék rajtad, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy neked ilyen színű a bőröd.

Nekem alapvetően nem jönnek be a négerek - nem a bőrszín, inkább az arcberendezés miatt, meg a nagyon világos tenyér látványa nekem ijesztő. Van viszont egy félvér pasas, aki nagyon tetszik, már egy ideje kinéztem magamnak. (És mielőtt jönnének a válaszok, hogy nekem is csak a bőrszíne miatt kell, mindegy a bőrszíne, de valami eszméletlenül okos.)

2013. júl. 26. 19:08
 13/16 anonim válasza:
Nekem nagyon :))))
2013. júl. 26. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek. De sajna nem sokat látok.:/
2013. júl. 26. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem tudlak elképzelni. :D De simán lehet, hogy tetszene... bár ahhoz nem ez lenne a döntő dolog. :) 18/l
2013. júl. 27. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Milyen "fajta" néger vagy? Annyira nem ismerem a különbségeket, csak úgy, hogy pl. van az a fajta, akiknek európai az arcberendezésük, és sokkal feketébbek, meg azok, akik barnásabbak, és széles orruk van.

Szerintem, ha szép az arcod, és nem vagy egy nyeszlett gyerek+magas vagy, akkor biztos foglalkoznék veled.:) Szüleim megbékélnének veled szerintem, ha rendes vagy és szeretsz.:D Egyébként jól néznénk ki, egy porcelánbaba és egy félvér.:DDDD

16/L

2013. júl. 30. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!