Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek akkor ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek akkor ha unalmas vagyok?

Figyelt kérdés

arra gondolok hogy mivel dobhatnám fel a beszélgetéseket?

Szerintem az lehet az egyik gondom hogy általában csak pár napig bírnak a csajok vagy nemtudom hogy írjam ezt le.

De egy idő után megunnak.

Légyszí írjatok valami választ kösz!

2009. okt. 22. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Humorizáljál xD
2009. okt. 22. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet veled beszélgetni bármiről??
2009. okt. 22. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem ha egy srác perverz:D persze csak mértékkel... és nem az első beszélgetésnél:)
2009. okt. 22. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
A lányokat nem az érdekli hogy értelmes legyél . Csak bólogass arra amit süketelnek. De ha nem nézel ki szexisen, szépen és nem vagy cuki akkor lehetsz akármilyen értelmes akkor se fognak beléd szeretni.
2009. okt. 22. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
20:39/1 Véletlenül nem Petrának hívnak? xD
2009. okt. 22. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem eléggé befolyásol, hogy egy fiú értelmes-e. Mit érek vele ha helyes, jól néz ki de olyan primitív mint hat pár rendőrcsizma?
2009. okt. 22. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem elég idegesítő ha csak bólogat. :S Tudj beszélgetni a nővel és közben érezd jól magad. Nem árt ha helyes vagy, de ennyi NEM elég. Viselkedj természetesen és ha megfelelő lányt találsz akkor magától fog jönni minden. És ne könyveld el magad unalmasnak.
2009. okt. 22. 21:31
 8/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a válaszokat.
2009. okt. 23. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:

velem is ez a helyzet, van barátnőm, bár még most sem, hogyan

amikor találkozunk, 1-2 óra után mindig hazamegy, mert azt mondja h ő unatkozik

mindig mondom neki, hogy ezzel a lelkembe tipor, de ő akkor csak nevet és nem érdekli és ez így még rosszabb

de szerintem még mindig jobb, mintha tök egyedül lennék, úgyhogy öregem, becsüld meg azt a pár napot, amíg együtt vagy egy csajjal, mert mi lenne, ha még ennyi se lenne, egyetlen lány se az életedbe?

2009. okt. 23. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

14:15

Hát elég durva ha ilyeneket mond a csajod...Változtatsd magadon. Üljetek be egy moziba vagy egy fagyizóba ha már nincs nagyon téma. Ott úgysem kell beszélgetni.

L/14

2009. okt. 23. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!