Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni senkivel? Nem tudom hogy mit csinálhatok rosszul?
hu ,ez komoly baleset.
"aranyos vagy meg minden...."
szintén ebben a szituban élek én is,csak nekem volt már barátnőm, sőt elég sokáig voltak.........akik voltak. De mostanában nálam is mindig ez a szitu él. Lehet,h a nagyf***ú BMW-s a menő,de én sem vagyok egyik sem, tehát nem adjuk fel, szépen nyugodtan éldegélünk, tojunk a csajokra, majd csak akad valami. A haverom meg én is éljük az életünk. Nem akarunk már csajozni, mert egy normális sincs köztük,v az a tökéletes meg már foglalt, szóval szívás
együttérzek
béke
Eloszor is...nem KELL osszejonni senkivel...csak azert mert meg nem volt `normalis`baratnod nincs semmi gond.
Valoszinuleg talan meg szerelmes sem voltal...tulajdonkeppen csak csajozni szeretnel?!
Akkor tessek tanulni a nagyoktol, no nem az ontelt majmoktol...kiszemelni egy lanyt...aki tenyleg tetszik es udvarolni neki. Ami nagyon fontos hogy ne rohanj le senkit sem. Jonni fog az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!