Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bejönne nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejönne nektek egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

16/F

Nem nagy sportember,de azért ad magára,szokott gyúrni,ha van ideje.Tanul rendesen,de nem stréber.Egyáltalán nem kövér,teljesen normális alkat.Meg tudja nevettetni az embereket,de tud komoly,határozott is lenni.Hobbija sok van,minden emberrel talál közös pontot. :)

2013. júl. 26. 00:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, ennyi alapján igen
2013. júl. 31. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 28. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Ezen az oldalon valahogy mindenki az Average Joe... Senki sem túl kocka, vagy pattanásos, szar a humora, vagy valamilyen defektje van... Ezek tudod úgy működnek, hogy mindenki szebbnek látja magát, mint amilyen. Én is. Ennyiből se nem kapsz komoly választ, illetve ha kapsz is, és megpróbálná veled valaki a kapcsolatot, az hétszentség, hogy nem ezek alapján jön össze veled, vagy hogy ezeken múljon a jó' kapcsolatotok
2013. aug. 28. 00:33
 14/17 anonim ***** válasza:
ezek alapján be :)) 18/l
2013. aug. 28. 00:53
 15/17 anonim ***** válasza:
igen ezek alapján igen :) 16 L
2013. szept. 20. 22:19
 16/17 anonim válasza:
ja, bejönnél
2013. szept. 21. 10:10
 17/17 anonim válasza:

Ömm bejönnél de azért a rosszfiúkat jobban szeretem meg ha 23 24 éves lennél xD

Rosszfiú alatt azt értem h pl eljön velem a legutálatosabb tanár autóját lekenni mézzel és rászorni pl csillámport vagy ilyesmi.

Szóval nem úgy értettem a rosszfiút hogy... tudjátok hogy xD

2017. júl. 22. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!