Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem hívott, mert nem csókoltam meg?
Lehetséges, hogy egy fiú azért nem hívott fel később (vagy nem írt, vagy tök mindegy), mert nem csókoltam meg?
Aznap mikor megismerkedtünk, egész este nagyon jól elvoltunk, és a végén meg akart csókolni, de én beparáztam, mert még sosem csókolóztam, így hát nem történt semmi... pedig akartam volna!
Fiúk, ezzel elrontom?!
Pedig még mondta is, hogy majd ha ír azért válaszoljak, és rendes srác volt, vagyis hogy nem olyannak tűnt, aki csak egy kalandra vágyott volna... :/ Lehetséges, hogy ebből leszűrte, hogy túl éretlen (?) vagyok hozzá, vagy nem tudom...
Na mindegy, már sosem fogom megtudni, de nektek ez mennyit számít?
17/l
Azért ez a folyton futás azért kicsit túlzás :D Én elég félénk vagyok (ez már kiderült szerintem), szóval első lépést sosem fogok merni tenni...
(21 éves, és nem tudom pontosan, de olyan egy hónap körül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!