Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretne beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
15/f2013. júl. 23. 18:01
1/15 piriiiiii válasza:
Én szívesen, de két dolog: egyrészt egy évvel idősebb vagyok (nálam nem gond, én bárkivel elvagyok), másrészt én csak beszélgetek, ha netán Te itt barátnőt keresnél.
Ja, meg nálam feltétel az értelem, szóval hülyegyerekekkel nem állok le beszélgetni... :D
2/15 anonim válasza:
piriiiiii, akkor velem nem állnál szóba. :/ :D
3/15 A kérdező kommentje:
xD ti mendenhol ott vagytok?:DD
2013. júl. 23. 18:12
4/15 anonim válasza:
csak dumizni :) ha nem ölt még meg az unalom XDD
7/15 piriiiiii válasza:
Kik vannak ott mindenhol??
Tán zavar a jelenlétem? :(
Veszettállat, miből gondolod, hogy nem állnék Veled szóba? Hülyegyerek vagy? :D
8/15 A kérdező kommentje:
Bocsi,ezzel nem akartam semmi rosszat mondani.
Csak olvastam egy pár kérdést és ott válaszoltatok.
De tényleg bocsi, ha ezzel rosszat mondtam:(
2013. júl. 23. 18:23
9/15 piriiiiii válasza:
Jaj, ugyan, dehogy mondtál rosszat. :D
Hát ja, egy-két helyen lehet, hogy ott vagyok.. :D
10/15 anonim válasza:
piriiiiii, majd csak akkor tudod meg, ha megismersz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!