Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erika1997 kérdése:
Járnátok velem? Ha nem, miért? (kép mellékelve)
2013. júl. 22. 21:17
41/47 anonim válasza:
Szép vagy. Járnék veled, ha fiatalabb lennék.:)
42/47 anonim válasza:
én járnék veled csak aza hejzet márt tecik valaki bocsii deam jolnézelki odateszziiiiii
44/47 anonim válasza:
én az előző vagyok priviben írhatsz ;)
45/47 anonim válasza:
Azt a k**va életbe 42-es!
Ez szándékosan lett ilyen, vagy analfabéta vagy, esetleg részeg voltál amikor ezt a szövegnek nem nevezhető valamit „írtad”?
A kérdésre: A távoli kiszolgáló vagy fájl nem található
46/47 anonim válasza:
kérünk szépen fotot. nem elérhető :/
47/47 anonim válasza:
szerintem helyes vagy és aranyos, de talán egy kicsit fiatal. :) De biztos fogsz magadnak találni barátot bőven, ne aggódj. :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!