Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a férfiaktól, nem merek ismerkedni, randizni senkivel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és körülbelül egy éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Ezután kezdtem újra az ismerkedést, randevúzást. Nagyjából fél éve történt hogy találkoztam egy férfival és az illető nagyon erőszakos volt, kis híján megerőszakolt, még éppen el tudtam szaladni. Nem az első randi után történt a dolog és nem is a lakásán, de nem volt a közelben senki ezért nagyon-nagyon megijedtem. Azt hittem túl tudom tenni magam a történteken de úgy tűnik nem. Azóta rettegek a férfiak közeledésétől, nem merek kettesben maradni senkivel. Folyton attól rettegek hogy bántani akar, hogy rossz szándékú. Mindig az ominózus eset lebeg a szemem előtt, nem tehetek róla. Tudom hogy butaság és nem retteghetem végig az egész életemet, nem viselkedhetek úgy mint egy megszeppent szűz lány. Lehet hogy én vagyok túl érzékeny de nagyon nehezen élem meg a dolgot, sokszor rémálmaim is vannak és sírva ébredek.:(2013. júl. 22. 17:28
11/11 anonim válasza:
"Tudom hogy butaság ..."
Igen, az, mert egy esetből ne ítéld el az összes férfit.
Nem, nem az, mert valós veszély fenyegetett, természetes, hogy félsz.
Javaslom, hogy ne randizz elhagyatott helyeken, és ha ez ennyire megviselt, valóban rettegsz, lehet, hogy tényleg kéne valaki, aki segít feldolgozni ezt (pl.: pszichológus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!