Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó "beülős" hely pesten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó "beülős" hely pesten?

Figyelt kérdés
Jó "beülős helyet" keresek pesten, ami lehetőleg nem teaház, csendes, hangulatos, jót lehet beszélgetni.
2009. okt. 20. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Többis.
2009. okt. 20. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Keress tovább.
2009. okt. 20. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
a Nababe bár, amikor nincs élőzene
2009. okt. 20. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
A Nababe mellett dolgozom,oda nem jár sok néger?Basszus az is lehet ismerlek.Amúgy jó helyet nem nehéz találni csak nyitott szemmel kell járni.Inkább a szempontokat nézd,pl dohányoztok-e és ha igen,lehet-e,mikor akartok menni mert csomó helyet ismerek ahol délután nyugi van,este meg nem lehet megmaradni.Ja arról nem is beszélve,hogy ha mondjuk békásmegyeri vagy,egy kőbányai hely nem a legjobb választás számodra.
2009. okt. 20. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap délután. Csak annyi a lényeg h ne ilyen otromba székek legyenek, hanem mondjuk fotelek, stb. szóval sokáig lehessen ott üldögélni.
2009. okt. 20. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
sok néger jár oda, de én is mindig oda vittem a nőket, sikeres volt. szerintem nem ismerhetsz, mert már több mint fél éve nem jártam arra. :)
2009. okt. 20. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
ja, az nincs nyitva vasárnap. akkor inkább cökxpon ambient a borároson. király ülőhelyek vannak, és vasárnap is nyitva van éjfélig.
2009. okt. 20. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Instant a nagymezőben, ott válogathattok az ülőalkalmatosságok közül... :D
2009. okt. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!