Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító lennék, vagy miért nem akar velem járni senki?
15 éves vagyok, szépnek tartom magam bár eléggé kezdek elbizonytalanodni. Mindenki általában 18-20 évesnek néz. Magas vagyok, 180 cm és 76 kg (átlagosan nézek ki, nem vagyok modellalkat de pl. egy alacsonyabb lányon ugyanennyi felesleg nem tűnik fel annyira, bár elismerem, van).
Stílusosan öltözködöm, hosszú göndör hajam van, egy kicsit sminkelem magam, sokat mosolygok. Az utcán gyakran megnéznek, de a közvetlen környezetemben sosem volt még senki aki kezdeményezett volna, hogy hé tetszem neki..
Persze tudom a személyiség a döntő, de kreatív vagyok, mindenki "művészléleknek" tart, néha eljárok bulizni (koncertre néha), lehet velem hülyülni, társasági vagyok ugyanakkor nagyon komoly is tudok lenni, érettebbnek tartanak a koromnál..
nemtom, de én ugyanilyennek mondanak engem csak fiú vagyok, de valahogy nekem se jön össze, és igazából én is félek.
csak idősebb vagyok, de ugyanaz minden, meg még annyi hogy nem érzem magam érettnek.
Tudom, hogy amit most válaszolok nem boldogít, mikor nekem mondták ennyi idősen engem sem boldogított. Még fiatal vagy. Tudom, hogy a legtöb lánynak ilyenkor már akad-akad barátja. De vannak olyanok, akik később nőiesednek, és később figyelnek rájuk fel a fiúk/férfiak. Pl : nekem is mindig mondogatták, hogy milyen szépvagyok, nagy szemeim nekem is göndör barna hajam van, és hogy mennyire blablabal..., csak éppen a szüleim mondták, a barátnőim és olyan fiúk, akik nekem nem tetszettek. Azok, akik meg tetszettek, mindig kikosaraztak, vagy éppen barátnőjük volt már. És ez mind 14-17 éves koromig. 17 évesen kezdtem el formálódni, nőiesedni. Hormonváltozás stb. És ezáltal lett barátom is. Mikor 17 voltam ő 21. Ráadásul nagyon türelmes volt, és a legtökéletesebb, akit valaha gondoltam. És nem én kezdeményeztem, hanem ő. Ami nem azt jelenti, hogy mindig várni kell, hogy a másik kezdeményezzen, de én általában olyankor bebuktam mindig. Most 19 vagyok ő pedig 23. Két éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, tudom nem egy hosszú idő, de tervezzük a jövőnket. A lényeg, amit akartam mondani, hogy ne keseredj el, ha 15 évesen még nincs barátod. Előbb, utóbb hidd el, hogy lesz és felfigyelnek rád a környezetedben lévő fiúk is! :)
l/19
Adok a nememből normális választ :D (fiú) :D
Szóval... félhet egy fiú, abban nem vélek semmi férfiasságot, nagyon gáz, ha már szemeztek és nem mer odamenni... (nem azért, de lehet hogy nem is a szemed, hanem a tested nézte, nem tudhatod, lehet rosszul láttad). Ha ez az igazi divatmajom, akkor hagyd a fenébe, nem érnek ezek a (szakszóval xd) 'pávák' semmit. Semmi komolyság nincs bennük, csak a hátsód érdekli mindet. Ha egy kis töpszli, akkor is hagyjad... az ilyenek nem érnek semmit sem. Persze, van pár normális, de a legtöbb az nem az. Nem tudom, hogy abban mi a lehetetlen, vagy félelmetes, hogy odamenjen beszélgetni veled. xddd az biztos hogy cink, ha azt várja, hogy te menj oda hozzá xdd ne egy lány kezdeményezzen már azért van határ, hogy pár kis k*csög azt is elvárja, hogy egy lány menjen oda azzal, hogy d*gjanak, mert arra megy a többség... szégyen -.-" egyik sem király, vagy Isten. Én például, ha szemeznék veled, odamennék hozzád, és tuti beszélgetnék veled, nem nagyképűségből mondom, tényleg megcsinálom. A besz*riakat pedig hagyjad, lehet összejön neki a csoda, esetleg 60év múlva, HA addigra változik ennek a dolognak a kimenete...xdddd
Ja és mégvalami: akkor, ha tényleg ennyire félelmetes vagy, akkor tuti szép vagy, akkor áll a többségnek görcsben a gyomra, ha szép egy lány :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!