Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóknál nem baj az ha így áll az állkapcsom?
Figyelt kérdés
Egy átlagos embernek a felső fogsora elöl, és az alsó pedig hátul. De nekem ez pont fordítva van. Ebből nem lehet baj? Vagy nem lesz kicsit más vagy nehezebb? Mert most fèlek ettől!2013. júl. 14. 09:38
1/7 anonim válasza:
Ha ezzel a fejszerkezettel eljutsz a csókig akkor azt már megoldjátok valahogy.
2/7 anonim válasza:
#1 jol beszel. Viszont probald meg normalisan tartani csok kozben. Hatha ugy jobb. Habar, ha nyelvesrol van szo, ott kb édesmindegy h hogy all a allkapcsod. XDD
3/7 A kérdező kommentje:
nem tudom visszahúzni az álkapcsom sajnos :/ de köszi a válaszokat :)
2013. júl. 15. 18:29
4/7 anonim válasza:
fogszabályzó! mert komolyabb gondok is lehetnek.
5/7 A kérdező kommentje:
majd kell valami tágító izé aztán meg valami műtét... de egy ismerősömnek ugyan ez a baja az állkapcsával és neki meg egy gumi fogvédőt kellett felraknia t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTN24PNtslIhmQqGzUMPmT-pKuYtB69YsHmNtkqynWdXfKEtMEE3vxphAc (ilyesmi) és már normálisan van neki a szája. de már egyszer reglamáltam hogy nekem miér kell 300.000Ft-ot költenem ilyen izékra neki meg egy 2000Ft-os speciális fogvédő kell!! de azért köszi
2013. júl. 18. 12:57
6/7 anonim válasza:
én is ezen izgulok:( nekem is ilyen a fogam:( de legalább nem vagyok egyedül!:) de nyugi ez nem befolyásolja a csókot:))
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi utolsó :)
2013. júl. 19. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!