Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az ami "leblokkol" titeket? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha mondjuk ülök egy parkba egy lánnyal aki tetszik nekem hogyan tudnám őt zavarba hozni úgy hogy meg tudjam csókolni van egy kicsit ölelgetni.. Szóval flörtölni. 15/f2013. júl. 11. 21:04
2/16 A kérdező kommentje:
ja hogy összefossa magát...
2013. júl. 11. 21:06
3/16 anonim válasza:
Ha ott helyben elkezded kiverni, attól minden kétséget kizáróan leblokkolna.
4/16 anonim válasza:
Miközben mélyen a szemébe nézel, elkezdesz tapsolni minél hangosabban.
5/16 anonim válasza:
Mellesleg kérdező itt elnézve, amit reagáltál az első válaszra te se vagy egy észlény. :D :D
6/16 anonim válasza:
Hát nekem van olyan srác aki egy szimpla pillantásával le tud blokkolni. :D
7/16 anonim válasza:
sokkoló,garantáltan hatásos
vagy "te is olyan dögös lehetsz pucéran mint az anyád"
8/16 A kérdező kommentje:
Értelmesek vagytok BDSRSTNT Neki
2013. júl. 11. 21:09
9/16 anonim válasza:
Hát mindenkinél más én pl elég jól kezelem a helyzeteket és én nem leblokkolni szoktam hanem kiröhögni ha laza a csaj akkor ne is nagyon próbálkozz mert lehet hohy a végén te jössz nagyon zavarba... :DDD találkoztam már hasonlóvalXDDD!!!
10/16 anonim válasza:
vagy kezd el használni a tegnap vett vibrátorod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!