Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem nézi meg, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézi meg, hogy mit írtam?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta beszélek egy lánnyal facebook-on, és eddig nagyon jól eldumáltunk, de az utóbbi időben nemhogy nem válaszol az üzeneteimre, meg se nézi őket és már unom, mert nem tudom, hogy most akkor mi van, mert megnézné de nem válaszolna, akkor tudnám mi a szitu....
2013. júl. 9. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ilyen naivak. Tudod te legbelül a választ, le vagy koppintva
2013. júl. 9. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Biztos jobb dolga is van nyáron, mint egész nap a facebookot bújni.
2013. júl. 9. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem ér rá

ha majd lesz ideje, ír

2013. júl. 9. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekli a közeledésed....
2013. júl. 9. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
ha nem nézi meg az még rosszabb, mintha megnézné de nem válaszolna
 6/11 anonim ***** válasza:
Talált jobbat nálad ;D
 7/11 anonim ***** válasza:

írj rá mégegyszer

ha arra se válaszol, lerázott

2013. júl. 9. 22:27
 8/11 A kérdező kommentje:
és ha tiszta vizet öntenék a pohárba, és leírnám neki h ha terhes neki h írogatok akkor leszállok róla? mert nem az a baj, hogy ez van, hanem h nem tudom tutira, és ez idegesít
2013. júl. 9. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Szard le !

Nekem is volt olyan csaj, akinek írtam 2 sms-t, de nem válaszolt, utánna lemondtam róla.

Nemrég pedig kiderült, hogy nagyon szereti az alkoholt, minden 7végén berúg, pedig csak 16 éves..... Nekem is jobb így !

Találsz mást !

20f

2013. júl. 9. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva: én sem szoktam mindig megnézni, ha írnak. Egyszerűen elegem van az emberekből, van jobb dolgom, nincs kedvem, olyan is előfordult már, hogy elolvastam, aztán olvasatlannak jelöltem utána, mert nem volt kedvem visszaírni, vagy elolvastam és hetekkel utána válaszoltam, mert akkor van kedvem, akkor érek rá, addig gondolkodom mit írjak. Az viszont megint más, hogy egy olyan pasinak, aki elvileg tetszik miért is húznám az időt?! Ilyen esetben általában max 1-2 napot várok, mert utána már hiányzik, hogy nem beszéltünk, viszont ha heteket, akkor van esély rá, hogy egyáltalán nem érdekel és csak teher visszaírni. De az is előfordult már, hogy kikapcsolták a netem.:D Szóval így magamból kiindulva ennyi, nem hiszem, hogy olyan sokat segítettem vele.:D 22/L
2013. júl. 9. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!