Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 23 éves és még nem volt barátnője, akkor nem is lesz?
Hmm..hasonló cipőben vagyok én is 22 évesen, bár nekem azért voltak kalandjaim, de igazából komoly barátnőm nem.
Az érdekes, hogy nekem sem hiányzik, pedig tudom, hogy sok lánynak tetszem, jól nézek ki. Nagyon ritkán érzem csak, hogy jó lenne ha lenne mellettem valaki, de legtöbbször csak szexuális partnert látok a nőkben és a személyiségük nem hiányzik. Gátlásos nem vagyok, bár nehezebben oldódom, kell egy kis idő míg felszabadulok női közegben, de rövid idő alatt sikerülni szokott és akkor már nincs gondom. Sokat gondolkodtam én is ezeken a dolgokon és arra jutottam, hogy egyszerűen csak nem akarom feladni egyenlőre a jól megszokott kis életem.
Bár mostanában azért egyre többször érzem, hogy igen, kell mellém egy nő, szóval lehet lassan mégis feladom a magányos farkas formulát.
22/F
22/F
én egy 25 éves srác vagyok és még nekem sem volt barátnőm, mert a fiúkhoz vonzódom.
de most pl. úgy tűnik lenne egy lehetőség. akkor miért ne tegyek egy próbát. (egy volt kolléganőm érdeklődik irántam)
egyébként az önismereti csoportot szokták tanácsolni, hogy olyanba érdemes menni, mert az állítólag fejleszti az emberekkel való bánás képességét. még nem voltam ilyenben de lehet hogy én is kipróbálnám... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!