Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki 23 éves és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 23 éves és még nem volt barátnője, akkor nem is lesz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 17:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Mert annyira nem hiányzik, csak félévente leszek hirtelen magányos pár napra, amúgy jól érzem magam egyedül is
2009. okt. 17. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy nem lesz. Ismerek olyat, akinek 30 fölött se volt még, és nem is akar
2009. okt. 17. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet. De inkább attól függ, hogy mi húzódik meg a háttérben, ha a sikertelen próbálkozások esetleg gátlásossá tettek, akkor ahogy idősödsz, úgy válik egyre nehezebbé a dolog. Én azt tanácsolom, hogy ha valóban nem is hiányzik, akkor is próbálj meg párt találni, mert majd akkor rá jössz, hogy párosan igazán szép az élet!
2009. okt. 17. 17:33
 4/6 kolosszus22 ***** válasza:

Hmm..hasonló cipőben vagyok én is 22 évesen, bár nekem azért voltak kalandjaim, de igazából komoly barátnőm nem.

Az érdekes, hogy nekem sem hiányzik, pedig tudom, hogy sok lánynak tetszem, jól nézek ki. Nagyon ritkán érzem csak, hogy jó lenne ha lenne mellettem valaki, de legtöbbször csak szexuális partnert látok a nőkben és a személyiségük nem hiányzik. Gátlásos nem vagyok, bár nehezebben oldódom, kell egy kis idő míg felszabadulok női közegben, de rövid idő alatt sikerülni szokott és akkor már nincs gondom. Sokat gondolkodtam én is ezeken a dolgokon és arra jutottam, hogy egyszerűen csak nem akarom feladni egyenlőre a jól megszokott kis életem.

Bár mostanában azért egyre többször érzem, hogy igen, kell mellém egy nő, szóval lehet lassan mégis feladom a magányos farkas formulát.

22/F

22/F

2009. okt. 17. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:

én egy 25 éves srác vagyok és még nekem sem volt barátnőm, mert a fiúkhoz vonzódom.

de most pl. úgy tűnik lenne egy lehetőség. akkor miért ne tegyek egy próbát. (egy volt kolléganőm érdeklődik irántam)

egyébként az önismereti csoportot szokták tanácsolni, hogy olyanba érdemes menni, mert az állítólag fejleszti az emberekkel való bánás képességét. még nem voltam ilyenben de lehet hogy én is kipróbálnám... :)

2009. okt. 17. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, 39 éves vagyok és még nekem sem volt igazán tartós kapcsolatom. Nekem is voltak kalandjaim, de inkább a szex miatt. Sok sikertelen próbálkozásom is volt. De elárulom, egy jól sikerült faszverés többet hoz, mint egy átlagos ribanc:) Egy igazán jó, harmonikus kapcsolatot kialakitani pedig művészet, nem is mindenkinek jön össze az életben. Nehogy azt hidd, hogy akinek már tucatszámra volt barátnője, az boldogabb, mint te vagy én. Ellenkezőleg.
2009. okt. 24. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!