Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez igaz, akkor miért alakulhatott ez így?
Meg az miért van, hogy ha egy átlagos vagy rondább pasi feltesz ide egy képet, akkor jön 8-10 komment, hogy nincs baj veled (de amúgy van, csak nem mondják el). Ha pedig egy ilyesmi pasi, akkor mindjárt jön 50 komment és még van lány aki szeretné ha megismerkedne vele, írna neki privit. Hihetetlenek a lányok, nem kezelik egyenlően a pasikat, csakis küldő alapján szelektálnak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__438..
Ez itthon is így van...
Nem kellett volna ezért ameikait keresni.
Ennyire képesek meghajolni egy jó külső előtt a lányok és nyomban kitárulkoznak?
,, Nagyon helyes vagy ;) Szivesen megismerkednék veled és beállok a többi lány közé;) 21/L"
Hihetetlenek. Én meg akármit is teszek, soha semmit sem kapok. Pedig próbálkozom, de nem születtem helyesnek. Össze vagyok törve, nincs igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!