Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jó vagy rossz jel?
Látom jól nevelt vagy és nem mondtad meg neki, hogy kvára nem azért hívtad el fagyizni, hogy elköszöngessen tőled a legjobb barátnője.
Elég hülye lépés a csajtól. Ess túl rajta, nézd meg mi sül ki belőle, aztán hívd el megint. Ha megint valami hasonló fszsággal áll elő, akkor közöld vele, hogy te rá vagy kíváncsi és nem másokra.
Vagy én megmondanám neki, kerek perec, hogy ne haragudj én téged hívtalak el, nem pedig téged és a barátnődet, ha neked ez így nem jó, akkor nincs miről beszélnünk.
Ne hagyd magad hülyére venni.
Special de ez hogy néz már ki. Őt hívják randizni és hív egy harmadik embert is, szegény srác meg nem tudja mi van mert hülyére veszik.
Ha a barátnőjétől akar valamit, akkor őt hívja el, nem? Nem értem mit kell itt belekeverni.
őt hívtad miért hív még valakit, hát engem zavarna,
hát az a baj a lánynak nincs annyi esze ezt felfogja N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!