Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő 23, fiú, én csak 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 23, fiú, én csak 16 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Komolyabbnak és érettebbnek, többször idősebbnek vélnek a valódi koromnál, nem feltétlen kinézetem alapján. Működhet?
2009. okt. 16. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Abszolut. Ha szeretitek egymást, miért ne? Nem 20 év van köztetek. Főleg ha te érettebb is vagy. Én 18 évesen egy 38 évessel voltam. Mondjuk az hosszú távon nem müködött, de az nem ebből kifolyólag. Szóval hajrá, sok boldogságot
2009. okt. 16. 21:39
 2/8 anonim válasza:
szerintem ezzel semmi baj nincs, és simán működhet. én megértelek, nekem is 24 éves a barátom(én 16 vagyok), sokszor le is szóltak érte, de ilyen 15-16-17 éveseket nem tudok komolyan venni. arról nem is beszélve, hogy egy 23 éves sokkal érettebb és tapasztaltabb, úgyhogy hajrá:D
2009. okt. 16. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Egészen más egy huszonéves mindennapja, ezáltal az érdeklődési köre, beszédtémái. Persze ha érettebb vagy az átlagnál, vagy ő éretlenebb, lehetséges.
2009. okt. 16. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 27 éves a barátom, én 18 vagyok...És abszolút működik...3 éve vagyunk együtt....Engem is zrikáltak vele, de ne foglalkozz velük, amíg Te úgy érzed, hogy minden rendben van!!
2009. okt. 16. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Naná,hogy működhet.A barátom 30 és 1 éve vagyunk együtt.

Jó,kell egy bizonyos közös vonás,hasonló gondolkodás,és az,hogy meghallgasd az ő problémáit,és ő is a tiedet.

Nálunk ez megvan,szerintem ez simán megoldható köztetek is.

Hajrá!

18/L

2009. okt. 16. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:

minden működhet...

ne foglalkozz azzal hogy mások mit mondanak, azzal foglalkozz hogy neked/nektek mi a jó

2009. okt. 16. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
De hogy miért akartok mindig ilyen [hozzátok képest] idős faszival járni, ezt nem értem.
2009. okt. 17. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán amiatt, mert a korunk beli fiúk vagy csak WOW-oznak, vagy csak szexszelnek, de semmi komolyat nem akarnak, semmi mélyebb érzés...és nekünk lányoknak, még a szexhez is kellenek a mélyebb érzések!!!

L.18

2009. okt. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!