Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a férfiak kedvenc beszédtémái?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiak kedvenc beszédtémái?

Figyelt kérdés

Sajnos elég félénk típus vagyok és nem nagyon tudom hogy miről beszéljek egy fiúval.Azokkal a fiúkkal megy a beszéd akiktől nem akarok semmit mert akkor nem számít hogy érdekesnek találja-e amit mondok vagy sem.De ha azzal a fiúval akarok beszélni akitől akarok valamit akkor egyszerűen nem jön semmi :( Tudom gáz meg minden de ez van.Mindig is irigyeltem az olyan lányokat akik mindenkivel órák hosszat képes beszélni,viccelődni.

De a barátnőimmel viszont tudok beszélni,viccelődni de a fiúkkal nem :(

Ha az "alaptéma" meglenne talán könnyebben menne a beszélgetés.Vagy nemtudom :(

Mit tanácsoltok?

2013. júl. 3. 21:11
1 2
 1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy???
2013. júl. 3. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
verdák és csöcsök
2013. júl. 3. 21:12
 3/15 A kérdező kommentje:
14/L
2013. júl. 3. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
csöcsök, foci, sör
2013. júl. 3. 21:13
 5/15 anonim válasza:
60%
Akkor még ne pasizz... nem rossz indulatból mondom, de szerintem még nem értél meg egy kapcsolatra. De ha mindenáron beszédtémát akarsz vele találni, az ilyen korú fiúknak bejön, hogyha nem egy festettkörmű facebookpic$@val beszélgetnek, és hozzá tud szólni olyan témákhoz, mint a számítógépes- vagy konzoljátékok, nem szeppen meg az erotikus témáktól, és nem nyomul, hanem megtartja a távolságot. Hidd el, az ilyen lányokért lesznek oda-vissza a normális pasik.
2013. júl. 3. 21:18
 6/15 anonim válasza:
ja, 19/F
2013. júl. 3. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
szex, szex, autó, foci, szex
2013. júl. 3. 21:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
videojátékok,tudomány,politika,technológia,fegyverek
2013. júl. 3. 21:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez annyira ember függő, hogy szinte lehetetlen megmondani. Biztos van olyan felszínes alfahím típus aki tényleg kimerül a szex,kocsi,foci,csajok, sör témában. De nem mindenki. Meg kell tudnod milyen érdeklődésű a srác aki érdekel. Mert lehet pl szereti a videó játékokat de az is lehet hogy nem. Alapvetően szerintem bárkivel bármiről el lehet beszélni, ha akar veled beszélni úgy is adni fogja a témát, aztán majd alkalmazkodsz és kész. Vagy néha mi férfiak is örülünk ha csak meghallgatnak és ennyi. Sokszor veszem észre pl, hogy nőkkel jobban meg tudom beszélni a lelki dolgaimat, mint férfiakkal. Szóval ez is egy járható út. De most képzeld el azt a helyzetet, hogy adott egy srác, betanulsz pár témát. Még ő ugyanúgy betanul pár témát amit lányokkal lehet beszélni, mert hasonlóan nem tudja mit beszéljen. Majd végül 5 perc beszélgetés után rájöttök, hogy van egy közös pont, és onnantól minden megy.
2013. júl. 3. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
ku.rvák, pénz, fegyverek.
2013. júl. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!