Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha a férfi vagy a nő mondja ki először azt, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 20:30
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, amelyikük úgy érzi, mondhatja :)
2/5 anonim válasza:
nemtudom, de mintha elvárnák ezt a nők. legalábbis én eddig akinek ezt mondtam, mindig kivátel nélkül nagyon örültek neki, és később elmondták, hogy alig várták már hogy mondjam, s ők is modhassák....merthogy a pasinak "kell" először mondani...
hmmm sosem értettem, de nekem különösebben nemgond.
3/5 anonim válasza:
szerintem mind1... a lényeg, hogy kölcsönös legyen :)
4/5 anonim válasza:
szerintem inkább az adott pillanat a lényeg
5/5 anonim válasza:
Ez biztos nagy önzőség, de nekem annyira jól esik, ha a srác mondja, én ezt mindig megvárom. Ez mindig egy életre szóló öröm, és nagyon-nagyon sokat jelent.
Főleg azért, mert a férfiak nem dobálóznak csak úgy ész nélkül ezzel a szóval, és ha ő mondja előbb, akkor komolyan is gondolja legalább, nem csak rámondja, hogy jaj én is szeretlek (ha én mondanám előbb).
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!