Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi évfolyamtárssal randizni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, egyszer beszélgettünk, de annyira nem ismerem, az évfolyamtársam.
Sajnos fogalmam sincs, hogy bejövök-e neki, hogy van-e barátja... Habár nem vagyunk közeli barátságban, el szeretném hívni randizni valamikor a nyáron.
Ha bármi okból (pl. "barátom van, bocsi", "inkább ne", stb. stb. ) nemet mondana, nem gáz, ha szeptemberben összefutunk az egyetemen? Attól félek, hogy így megromlik vele az a minimális kis "kapcsolat", ami eddig volt köztünk.
vélemény? vagy inkább hagyjam?
2013. júl. 2. 20:16
1/7 anonim válasza:
Nehogy megprobald, meg a vegen osszejon...
Ekkora kockazatot nem vallalhatsz.
2/7 anonim válasza:
próbálkozz! sztem abszolút nem gáz, ha utána összefuttok.
3/7 anonim válasza:
Ezek a mai "FÉRFIAK"......
Remélem érted.
4/7 anonim válasza:
most azon a minimális semmi mit bukhatsz? öreg én 17 vagyok , de ezt én is simán bevállalnám. Volt már velem ilyesmi abszolút nem gáz egy idő után
5/7 anonim válasza:
Álmodozzál csak. Addig más meg kúrja. Akár most is éppen.
6/7 anonim válasza:
Nincs semmi abban, hogy elmondod neki, hogy tetszik neked és szeretnéd megismerni. Ha elutasít elutasít, legalább megpróbáltad és most nincsenek kétségeid. Plusz ha el is utasít attól még nem kell rosszba lenni, meg kínosan kerülni egymást.
7/7 A kérdező kommentje:
én 28 vagyok, ő 20 éves
2013. júl. 3. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!