Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kiszemeltemnek van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiszemeltemnek van egy kis pocakja. Ez elég taszító, de ezt leszámítva tökéletes. Mit szólna ha mondanám neki, h sportoljon?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki igazán bejön nekem. Kívül-belül. Az egyetlen szépséghibája,hogy van egy kis pocakja. Én sosem szerettem ezt egy pasin,egyszerűen elég taszítónak találom. De ezt leszámítva tökéletes a srác. Nem mondanám,hogy belezúgtam,hisz még alig ismerem,de közel állok hozzá. Gáz lenne,ha mondanám neki,hogy gyúrjon s sportoljon velem?(mert én alapból edzek minden nap)

Egyébként még nem járunk,csak randizgatunk.

20/L

2013. júl. 1. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Abba hogy gyere velem sportolni mert egyedül nem valami izgi, szerimtem az ég világon semmi sértő sincs. Micsoda hisztis fiúk vannak itt.
2013. júl. 1. 23:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Persze nem úgy értettem,h beszólok neki: "héé,nagy a pocakod,takarodj futni". Csak megkérdezném,nincs-e kedve velem futni,vagy focizni v bármi. Legalább együtt lennénk,közös program ez is.
2013. júl. 2. 02:26
 13/13 anonim ***** válasza:

En pl sokkal szivesebben fogadnek egy ilyen valaszt hogy "figy, adjal le ot kilot, aztan gyere vissza, mert amugy bejossz" mint olyat hogy "aranyos vagy, meg kedvellek de inkabb baratkent gondolok raaaad".

Oszinteseg rulez.

2014. júl. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!