Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelt kérdés
Itt a nyár, mindenfelé szép csajok mászkálnak, de én nem bírom rászánni magam, hogy odamenjek. Hogyan érhetném el, hogy legyen bátorságom kezdeményezni?
2013. júl. 1. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy odamész. Nem kell félni, ők is emberek.
2013. júl. 1. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz válaszolni rá. Megvan az oka miért nincs önbizalmad, lehet megkéne próbálni a félelmeidet leküzdeni.

Pl. ha odamész egy lányhoz, de mondjuk végül nem is jöttök össze, mégis odamertél menni, megszólítani, kezdeményezni. Manapság hihetetlenül kevesen teszik ezt, de megvan az oka természetesen.

2013. júl. 1. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Régebben meg is mertem tenni, de valamiért azóta nagyot zuhant az önbizalmam. Semmi racionális oka nincsen, mert mára több okom van az önbizalomra, mégis épp fordítva van.
2013. júl. 1. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
de mi tart vissza? mitől félsz?
2013. júl. 1. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nyilván a visszautasítástól. És hogy ennek hatására még jobban összetörik az önképem.
2013. júl. 1. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Na figyi öregem megpróbálok érdemleges választ adni , aztán vagy élsz vele vagy nem.

Én is ugyanebben a cipőben jártam.

Először is ha félsz a visszautasítástól : Te is írtad tengernyi jó csaj van. Nehogy már egy tökidegen csaj véleményére adjál. Át kell esned az elutasításon vagy így vagy úgy (át is fogsz ez elkerülhetetlen). Ilyen erővel minden nap retteghetsz a haláltól vagy a postástól hetente , mert az is elkerülhetetlen.

Az egész önbizalom hiányod a tapasztalat hiányából jön. Nem ismered a környezetet/személyt és nem vagy jártas a csajozásban . Viszont ezt is gyakorolni kell , amit úgy lehet megoldani , hogy szembenézel a félelmeiddel és odamész aki tetszik.

(Kihagytam egy ilyen alkalmat és máig bánom , mert látszott a csajon hogy tetszem neki)

Közhelynek hangzik , az is , de ez így van. Minden fejben dől el.

Leírok pár szitut és a tanulságot :

1.Odamész elnyomsz valami hülye szöveget , lepattint. - Tanulság : ez így nem működik megpróbálod a következőnél más szöveggel és kiállással.

2. Odamész és már beszélgetsz is vele megismeritek egymást , de nem lesz semmi. Tanulság: Megismerni már meg tudtad (félsiker) már csak azt kell elérni , hogy beléd is zúgjon. A következő csajnál már tudod , mit szabad mit nem stb , meddig mehetsz el.

3. Megismered , összejöttök . win.

Persze lehet 20x pofára esel , de tojd le , fogd fel tapasztalatként.

Meg ami nekem sokat segített az a testbeszéd megismerése és annak az olvasása. Marha sokat segít hidd el nekem csomó ilyen könyv van. A testbeszéd sosem hazudik mindig van valami amiből ki lehet találni mit gondol rólad az illető.

Szóval fel a fejjel az igazi önbizalom a komfortzónán kívül kezdődik

17/f

2013. júl. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!