Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért problémáznak azon, hogy a nőknek számít a külső/pénz/státusz?
Férfiként kérdezem ezt. Nem értem, miért háborognak ezen ilyen sokan. Ezek mind azt jelzik, hogy az adott férfi sikeres, életrevaló, képes boldogulni, stb. És persze hogy alapjáraton jobban vonzódnak valakihez, aki eléri, amit akar, mint ahhoz, aki nem képes boldogulni.
Persze, lehet hogy nem igazságos, hiszen van, aki alapból gazdagnak születik, másnak a nyomorból kell indulnia, stb. De ilyen az élet, és nézzünk magunkba, mi is ugyanilyen felszínesen kategorizáljuk alapjáraton a nőket: jócsaj-tetszik/nem jó - nem tetszik.
Az, hogy a vonzalom hogyan alakul ki bennünk, a biológiai programunk része, miért háborog annyi ember ezen?
Emberek!
Mindenki olvassa el A férfiaknak szex kell, a nőknek szerelem című könyvet.
Egy híres feleség-férj páros írja le benne tényszerűen a gondolatait a párválasztásról és úgy általában a férfi-női kapcsolatokról.
Szerintem korszakalkotó könyv. A könyv nagyjából a kérdezőével (és az enyémmel) azonos véleményre jut. Az "ősnők" is azokhoz az "ősférfiakhoz" vonzódtak, akik sikeresebbek voltak a fajtársaiknál. Ez ma már nem 100% szempont, de igenis sokat számít és ezzel semmi baj.
A könyv még kapható könyvesboltokban, de torrent oldalakról is letölthető pdf formátumokban. Tényleg olvassátok el, nekem is megváltoztatta a gondolkodásmódom, illetve megfogalmazta és keretet adott azoknak a gondolataimnak, amiknek én magamtól nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!