Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarak kérdése:
Miert nem vonzodik hozzam egy csaj se ha jokepu, magas, sportos srac vagyok? Ennyire nincs egyenisegem?
Figyelt kérdés
mostanaban nem vonzodik hozzam egy csaj se, pedig jo pasikra rairnak, szemeznek veluk, erdeklodnek a lanyok. Nekem nuku. Miert lehet ez? mi taszit? nem vagyok szuz, 21/f, csokoloztam is mar.#szerelem #balfacan
2013. jún. 29. 04:33
11/19 anonim válasza:
figyelj nem azon múlik hogy vonzódnak e hozzád hogy szexeltél e már vagy csókolóztál de ha csajt akarsz ne igen híreszteld h nem volt csajod de nem vagy szűz, korántsem.
tanuld meg tisztelni a nőket ne csak alkalmi partnert keress, vedd komolyabban, ha tényleg szeretnéd, egy nőért küzdeni is kell nem ülhetsz le hogy majd csak valaki odajön és rád talál, a normálisabb csajok nem szeretnek kezdeményezni .. lehet nem is mernek mert jóképűnek tűnsz és azt látják hogy úgysem kerülhetnek közel egy ilyen férfihoz.
12/19 anonim válasza:
Ha télleg jókepű vagy akkor csak az lehet a probléma, hogy nem vagy elég domináns/alfa him igy puh*p*csnek néznek. Amúgy az egyéniség és a belső sz*rt se számit, szóval neked még aránylag könnyű dolgod van, csak kicsit légy menő, bunkó...
13/19 anonim válasza:
Mert a segget 2g-vel írják. Egyeniseg?
14/19 anonim válasza:
Valakit érdekel eladó hűtőláda?
15/19 anonim válasza:
Szerintem csak szr a kisugárzásod.
16/19 anonim válasza:
Olyan, h kisugárzás, nem létezik.
17/19 anonim válasza:
A levegőbe van valami, az összes nő bedilizett -.-
18/19 anonim válasza:
Küldj egy képet, szerintem nem vagy olyan jóképű, mint hiszed... (21L)
19/19 anonim válasza:
de mondjuk ezzel a dumával hogy jóképű vagy és már nem vagy szűz pont olyan képet adtál le magadról mint akit csak a szex érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!