Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
hamarosan 19 éves lány leszek. nem tudom, hol ismerkedhetnék velem egykorú, vagy 1-2-3 évvel idősebb fiúkkal. nem szeretek bulizni járni (csak nagy ritkán tévedek szórakozóhelyekre). neten próbálkozom olykor, de mindig elkeserít h csak kalandokra vágynak az emberek. chaten méginkább. nem szeretnék egyedül lenni, nincs vmi ötletetek? előre is köszönöm a segítséget:)
2009. okt. 14. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérdés: egyetemre jársz-e vagy még gimibe? Mert ha ez utóbbi, akkor egyetemen renegetg lehetőséged van új arcokat megismerni, tessék kimozdulni otthonról, eljárni a barátokkal, haverokkal!
2009. okt. 14. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
A 4 fal között biztos nem fogsz senkit megismerni..!Ha még tanulsz akkor a suliban,ha meg dolgozol,sztem ott is biztos adódik lehetőség,csak tessék észrevenni a jeleket;)
2009. okt. 14. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:

A netet azt felejtsd el,barátnőm is,én is csak egy rahedli lelkisérült, önálló normális életre képtelen hülyével futottunk össze.

Nekem kedvelt ismerkedési helyem volt a tömegközlekedés.Nincs is jobb,mint egy nap végén fáradtan hazazötykölődni,útközben rámosolyogni egy helyes pasira,aki esetleg a telefonszámodat is elkéri.Nálam ez volt a best of.

Aztán különböző vendéglátó egységek:teaház, kávéház, kocsma...Kinek mi.

Egyetemen,pedig még kollégiumban is laktam valah nem szerettem ismerkedni,mert házi nyúlra nem lövünk.Hiába Mo legnépesebb egyetemeinek egyikén tanultam,de akkor sem.Egyszer kipróbáltam,és borzasztó a szakítás utáni élet.Bámultunk egymás savanyú képét,és próbáltuk elkerülni a másikat,ami elég nehéz volt.

Egyetlen bevált tanácsom lenne:Éld az életed,légy nyitott mindenre,és MOSOLYOGJ!

2009. okt. 14. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! :) viszont azt elfelejtettem írni h jelenleg se középsuli se egyetem, mert előbbit befejeztem, utóbbiba még nem vettek fel :D (de remélem sor kerül rá jövőre) nem dolgozom. szval nem tom h hol lelhetnék új arcokra, h növelhetném azt a bizonyos ismerkedési felületet.
2009. okt. 14. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor tessék elmenni,addig valami diákmelóra,ahol veled egykorú fiatalok között vagy..,ki tudja,lehet ott esel szerelembe!A lényeg,hogy kimozdulj és ahogy az utolsó irta ÉLD az életed,rágörcsölni meg nem szabad mert akkor tuti nem jön össze semmi..!;)
2009. okt. 14. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszönöm! :) nyitvatartom a szemem! :) (azért ha még vkinek van vmi javaslata, szívesen fogadom!:))
2009. okt. 14. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, valamilyen tanfolyamra (OKJ vagy nyelv) nem jársz esetleg? Vagy akár jogsit is elkezdheted, ha még nincs, az is csak hasznodra válhat.
2009. okt. 15. 01:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Uszoda

Fittnessterem

Club

Pókerterem

Könyvtár

Tanfolyamok

Suli

Hobbifórumok

2009. okt. 15. 02:57
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket! :)
2009. okt. 15. 18:02
 10/10 A kérdező kommentje:

01:48 :)

jogsi megvan már, OKJ-s sajna már nem esedékes, mert már ilyen későn nem jelentkezhetek. mindenesetre neked is köszönöm h megosztottad velem az újabb gondolataidat!:)

2009. okt. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!