Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba (lány). Sokszor megyünk el moziba meg mindenhova mint barátok. Hogy hívhatom el úgy valahova, hogy randinak tűnjön az egész és nem csak egy sima találkozásnak?
Az nem barátság amiben az egyik fél többet érez. Ha lenne egy kis esze már rég nem beszélne veled.
A kérdésre válaszolva, meg KELL kérdezned. Legalább is ha nem akarsz továbbra is a barátzónában szenvedni. Ha pedig ő nem úgy gondol rád akkor neked is abba kéne hagynod a "barátkozást" vele. Amíg ott van a közeledben nem fogsz tudni rendes kapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel.
Megpuszilod a száját, ha látod rajta, hogy tetszik neki akkor még egy puszi aztán meg bedugod a nyelved.
Nekem egy lány barátom van akit fel akarok szedni, aztán eszembe jutott, hogy anno néhány csajnál ugyanazt csináltam, hogy 1-1 szájra puszi majd bemásztam nyelvel a szájába miután vibrált a levegő, baszus lehet érezni onnantól meg kb lőttél egy gólt a kapcsolat javára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!