Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy lehet hogy egy lányt zavar, ha valaki dohányzik? Még sose hallottam lánytól ilyet.
Azt mondták azért szokjak le a cigiről, mert a lányok nem szeretik a dohányzó férfiakat, meg büdősek is, meg minden...
De ez hogy lehetséges? Még sose hallottam lánytól olyat, hogy "Te dohányzol? Fúúúj!" Sőt inkább srácoktól hallottam olyat, hogy az Ő barátnőjük ne dohányozzon már!
De nőktől! Kb minden 2. lány akit ismerek cigizik, vagy a barátnőik cigiznek...
Csak nem zavarhatja őket annyira...
Nekem meg egy barátnőm se cigizik, na? :) Na jó, csoporttársak között azért már akad, de ott se sok.
Én személy szerint utálom. Szerencsére a barátom is. :) Ha beszélgetek valakivel, nem mondom, hogy ne gyújtson rá mellettem, de lehetőleg azért ne fújja rám a füstöt.
22L
egyszerű a válasz: vannak normális emberek.
büdi, undi, káros... soroljam még???
jaa és drága is!!! költsd a pénzed értelmes, hasznos dolgokra!!!
13(!!!!!!!)/L
Sziasztok!Eléggé zavaró tud lenni,ha valaki "bunkó" módjára
zárt térben eszi a bagót.Párom állandóan szívja egymás után.Télen,mikor ajtó-ablak zárva,nem szellőztet eleget,összes ruha,bútor...stb,függönyök beszívják a nikotint.Én nem dohányzom,pár éve dohányfüst allergiám van,de nem veszi magát észre.Esze ágába nincs kimenni az erkélyre,ott elszívni.Bent a meleg szobában fotelban ülve az én egészségem róvására,szóltam már neki nem egyszer,de bunkó módjára nem megy ki az erkélyre.Én is legszívesebben betiltanám a bagó gyártását,sokan nincsenek a másikra tekintettel.Tisztelet a kivételnek.
Passzív dohányosok fogjunk össze magunk érdekében,utcán
bármerre megyek,mindenhol cigi füst.Ha olyannal élsz együtt,ki nem dohányzik,légy tekintettel Rá!!!Konyha,erkély...stb,máshol is el lehet szívni a bagót,ne a másik egészségének róvására.Remélem,TANULSÁGOS volt!!!No Smoke!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!