Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudja megmondani, hogy ha nem akar találkozni?
A csajt novemberben ismertem meg,élőben tök más volt,úgy éreztem hogy tetszem neki,neten (fb-n) mindig én írtam neki egy kis idő után,ő sose írt..
egyszer elhívtam,azt mondta az apjánál van.
másodszor elhívtam : ha jó idő lesz,majd fel se jött szünet végéig.(Téli szünet)
Azután nem kerestem egészen mostanáig,mert véletlenül buszon összefutottunk,mosolygott,belikeolta a képemet életében először..
aztán ráírtam,elhívtam (2 hete,mai hétre terveztem,de nem mondtam pontos napot..) mondta hogy majd meglátjuk,lehet hogy közbe jön valamelyikőnknek valami.Akkor nem voltam otthon,és fixálni szerettem volna..azután még beszéltünk 1x,de folyton én dobtam fel témát,majd amikor elegem lett és nem írtam neki semmit(persze ő se nekem,30 perc után) mondtam hogy : azért te is írhatnál valamit.. erre ő : bocs,nem voltam gépnél,fürödtem, de közben kommentelgetett..
Tiltólistán van most,többet nem írok neki..Gondolom neki is a selyemfiúk tetszenek,nem egy normális magas fiú mint én..
15f
Ja és ez volt a 3. (általam normálisnak gondolt) lány akit idén elhívtam,de ilyen visszautasító volt.
Úgy érzem hogy most fölhagyok a csajozással,és majd jön magától nem?
Nem beszélgetni :)
Hanem csak az érdekel,hogy azzal hogy majd meglátjuk,lehet közbe jön valamelyikőnknek dolgot,meg hogy neten mindig én írtam,az már nem valami biztató dolog nem?
Mért nem mondta meg hogy nem,ennyire nehéz,hogy reményt kelt és ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!